To je to što me zanima!

Gledatelji o 'Braku na prvu': 'Kikiju se sviđa Andrea, a Edin je napokon dobio dar govora'

'Brak na prvu' ima novi par, Sanelu i Edina koji su u showu ostali kao novi par. Gledatelji njihovu ljubav podržavaju, a kažu da se Edin odjednom 'ne gasi'
Vidi originalni članak

Novi par 'Braka na prvu', Sanela i Edin tvrde da je njihova ljubav za cijeli život, iako su prije useljenja bili na samo jednoj kavi. Gledatelji ih podržavaju, dok misle da Kristijan i Andrea nisu jedan za drugoga.

- Žao mi je Kristijana što ijednu sekundu gubi zbog ove bezobraznice. Svaka čast na lijepom ponašanju, kulturi i mirnoći. Bravo mladiću - napisao je jedan od gledatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Konačno si je spustio tamo gdje pripada! - napisala je jedna od gledateljica, referirajući se na Kristijanovu izjavu da je predobar dečko te da Ivoni treba netko gori.

Gledatelji su također primijetili da Kristijan često spominje Andreu, te da mu se ona sigurno svidjela.

- Kiki se zagrijao za Andreu, svaka rečenica mu počinje s 'Andrea'.

Na kraju, dali su mu podršku s 'Kristijane, ne daj se'

Sanela i Edin novi su par showa, a iako ih većina gledatelja podržava, nekima ipak nisu sjeli kao par.

- Što ovi parovi rade budale od sebe. Nakon desetak dana ne možeš niti ime upamtiti, a kamoli se zaljubiti, voljeti, biti sretan i reći da je to to - zaključila je jedna od gledateljica.

- Meni su oni skroz super - rekla je druga, a treća se koncentrirala na Edinovo pričanje:

MEDENI MJESEC MU JE BIO KOMA Edin iz 'Braka na prvu' opleo po Erni: Ponekad bi ustala prije 12, a ja sam se pitao što mi to treba

- Kaže Edin da mu na živce idu osobe koje puno pričaju, a on se ne gasi. 

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 17.11.2021.

    ivona je totalno prirodna, curka se cak i ne sminka..bas ono sto na umu to na jeziku

  • Belle7 17.11.2021.

    Kristijane - jedno je to što se tebi sviđa "kada te žena ne želi" jer imaš previše upada od onih koje te žele. Ali ljubav ne možeš ostvariti ni sa ženom koja te ne cijeni. Ipak te mora željeti, ali ne željeti u smislu da prvenstveno pada na tvoj fizički izgled nego željeti da voli tvoju dušu - a takva će te poštivati, i sa takvom ćeš se naći na istoj valnoj duljini, imati zajedničkih tema i biti prihvaćen kao osoba koja jesi. Gđica Ivona definitivno nije tip cure za tebe, te nije sposobna dubinski nekoga voljeti jer previše voli samu sebe.

  • Belle7 17.11.2021.

    Čini mi se da je većina negativnih komentara na račun Sanele i Edina odraz ljubomore zbog nezadovoljstva vlastitim životom te točnije ljubavnim aspektom. Zašto bi inače itko pljuvao situaciju u kojoj se dvoje ljudi zaljubilo/zavoljelo? Treba uzeti u obzir da nisu nikoga prevarili niti ikome obećali ili dali više od prijateljstva da bi ih se gledalo kao prevarante.

Komentiraj...
Vidi sve komentare