To je to što me zanima!

Gledatelji o Nikolini: 'Adam se skinuo i odjednom joj je dobar'

Adam je svoju odabranicu pokušao zavesti isklesanim mišićima. Skinuo se i okupao u moru, a Nikolina je bila zadovoljna onime što je vidjela. Prokomentirala je kako ima dobro tijelo
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Gledatelji: 'Čekajte da Nikolina vidi Adamovu vinariju i BMW!'

Odbijanju još nema kraja. Nikolina Tutić (31) u showu 'Brak na prvu' i dalje nije 'kliknula' s Adamom Kromerom (33), kojeg su joj stručnjaci namjestili. Na bračnom putovanju vrijeme su kratili igranjem golfa, a potom su boćali, iako nisu baš vješti u tome. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Još uvijek nisu bliski koliko bi bračni par trebao biti, ali sve više vremena provode razgovarajući i upoznavajući jedno drugo. Nikolina, pak, još uvijek nije razvila nikakve strasti prema Adamu.

- S moje strane nema nikakvih osjećaja, sve je to na prijateljskoj bazi - kazala je Nikolina kojoj ni romantična vožnja brodom nije pomogla da se približi Adamu.

Nikolina kaže tvrdi da pokušava biti opuštena i prirodna, ali ipak misli da Adam ne prikazuje pravog sebe.

- Možda bi trebao biti više opušteniji i on - rekla je. 

Adam je svoju odabranicu pokušao zavesti isklesanim mišićima. Skinuo se i okupao u moru, a Nikolina je bila zadovoljna onime što je vidjela.

- Adam dobro izgleda. Ima dobro tijelo, moram priznati - rekla je. 

Gledatelji su na društvenim mrežama prokomentirali i ovu epizodu showa.

- Odjednom joj je dobar? Možda je ipak razmislila - napisao je gledatelj, a drugi je dodao: 'Kad vidi što posjeduje bit će joj najzgodniji na cijelom svijetu'. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Gledatelji: 'Čekajte da Nikolina vidi Adamovu vinariju i BMW!'

Idi na 24sata

Komentari 93

  • 26.03.2020.

    Gleam nju koliko si cura daje truda da muški svjet kaže bolje i sam nego sa ovakvom .A nije to jedina ,pogledajte ove naše tzv kreketuše influencerice ovih dana nema niti jedne koja nije dala svoj savjet ili viđenje situacije potresa a potres vidjeli na tv ( bar pola njih sigurno ) i sve se jaljaju sa idejama iz kreveta našminkane da bi im i one babe iz 1945 koje nose i dandanas trajne frizure pozavidjele .Sve se naslikavaju kako su spremne za bjeg ,bjeg za kud ? Na slikama markirana roba ,trepavice da možeš sa njima okrečiti zid itd .Cure skinite šminu pa se slikajte obucite startasice pa prošetajte ulicama nije sramota vrijedit ćete duplo više kao takve .I nemojte davati životne savijete jer svoje živote nemžete dovesti u red ..........

  • SaraLee 26.03.2020.

    Neki dan sam prvi put pogledala neki isjecak njih dvoje kad su lezali na krevetu i meni se cini da ona samo glumi da se on njoj ne svidja,a sudeci prema njegovom nosu,ima on jos nesto dobro hahaha

  • brocker 26.03.2020.

    cure sa dugim nosevima su jako strastvene,govorim iz iskustva,ta kad te zgrabi gotov si,ne pušta...zato nemojte bez veze komentirati curu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare