To je to što me zanima!

Gledatelji oduševljeni: 'Ovo je najbolji nastup na Supertalentu'

Predstava 'Maja i heroj' ,osim žirija, oduševila je i sve gledatelje, a mnogi su u komentarima na društvenoj mreži priznali kako ih je skupina iz Rumunjske uspjela rasplakati
Vidi originalni članak

U petoj audicijskoj epizodi showa 'Supertalent' predstavila se skupina Lightwave Theatre iz Rumunjske koja je specijalizirana za lutkarske predstave za odrasle.

POGLEDAJTE VIDEO:

Predstava pod nazivom 'Maja i heroj' u kojoj pas spasi djevojčicu od automobilske nesreće, nije oduševila samo žiri već i gledatelje ispred malih ekrana. 

- Konačno nešto drugačije, a da nije ples ili pjevanje. Predobro - glasio je jedan od komentara na društvenoj mreži Facebook.

- Večeras sam se na televiziji rasplaka ko kišna godina- priznao je drugi korisnik Facebooka. Naime, gledatelji nisu jedini koje je ova očaravajuća predstava rasplakala.

Tijekom očaravajuće predstave u petoj audicijskoj epizodi showa 'Supertalent' ni Maja Šuput i Martina Tomčić nisu mogle sakriti suze.

Gledatelji su u komentarima izrazili i nezadovoljstvo jer ova točka ipak nije dobila zlatni gumb. 

- Ovo je supertalent, ovo je zlatni gumb - pisali su, a pojedini su se složili i kako je predstava bila daleko najbolji nastup ove sezone, a ako ne i u svima.

Podsjetimo, članovi skupine su stigli sa željom da publici pokažu nešto drugačije, a osvojili su sva četiri glasa za prolaz za dalje.

- Hvala vam na ovoj prekrasnoj predstavi, ali i poruci koju ste nam poslali - rekla je Martina.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Ziggy1 26.10.2021.

    Gdje je tu ikakav talent, najobicnija lutkarska predstava

  • vedii888 25.10.2021.

    probali čevapčiće.

  • CastingCrouch 25.10.2021.

    ja sam tolko gadan da kad bi me vidli bi dobil zlatni gumb

Komentiraj...
Vidi sve komentare