To je to što me zanima!

Gledatelji 'opleli' po HRT-ovoj seriji 'Gora': 'Tema je dobra, ali energija je nula, neuvjerljivo...'

Prikazana je i druga epizoda nove HRT-ove serije 'Gora', a dok su neki gledatelji kritični, ostali su savjetovali da joj daju još jednu priliku
Vidi originalni članak

Serija 'Gora', novi uradak HRT-a prikazuje se od svakim danom od 21:15, a gledatelji su, nakon dvije epizode, podijeljenih mišljenja. Dok su nakon prikazivanja jučer, bili razočarani dijalozima i, kako su rekli, nerazumljivom radnjom, nakon druge epizode, neki od njih su nastavili s kritikama, dok drugi smatraju da seriji treba dati priliku. 

- Nije dobro. Loš zvuk, možda bi bilo bolje s titlovima. Tema je dobra, ali energija je nula, neuvjerljivo, bar za sad. Svega dva glumca imaju uvjerljiv pristup, ostalo loše. Ali dat ću im još jednu šansu - napisao je jedan od korisnika. 

NIŽU SE REAKCIJE Gledatelji razočarani HRT-ovom serijom 'Gora': 'Koja je poanta? Dijete bi napisalo bolji dijalog'

Serija je bazirana na avanturama članova Hrvatske gorske službe spašavanja, a snimana je u Gorskom kotaru i okolici Zagreba i Samobora. Priroda je jedna stvar oko koje su se svi gledatelji mogli složiti, no za neke je jedino ona i vrijedna, ostalim nisu zadovoljni. 

- Meni je priroda fantazija, prekrasna, ali pola riječi nisam razumjela, kao da ih jedu - komentirali su. 

Neven Ciganović također je bio skeptičan uz komentar 'Wannabe KT2 sa skandinavskim prizvukom'. 

Jedan od gledatelja savjetovao je da se 'svi strpe' i da je za sad problem zvuk, ali je pohvalio zamisao i promociju HGSS-a.

VODIT ĆE DVIJE EMISIJE Vitka linija tri mjeseca nakon poroda: Iva Šulentić fotkala se s kolegama s HRT-a u studiju

Gora je snimljena u 22 nastavka, u središtu priče je tim gorskih spašavatelja, a utjelovili su ih Kristijan Petelin, Ugo Korani, Sandra Lončarić, Dinka Vuković, Aleksandar Cvjetković, Barbara Nola, Jasmin Mekić, Lucija Rukavina i Romina Tonković.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Gavran13 05.10.2023.

    Ne znam za tu seriju "Gora", ne stignem gledati, ali ova nova "Šutnja" mi se čini zanimljiva dosta. Zadnja koja mi je bila odlična naša serija je "Dobre namjere". Izvrsna, glumci odlični. Šteta što nju ne repriziranju.

  • 5454mmmm 04.10.2023.

    Nista cudno, takve su sve nase serije bolja od bolje

  • dahvaul 04.10.2023.

    Nemrem reći da imamo loše glumce ali redatelji su nam katastrofa.Gora dosadna ,plitka užas kak je uništena ideja.Kad već uvažamo filipince,bosance i dr. da nam rade najpametnije bi bilo da uvezemo i par srpskih redatelja da naprave poštene filmove i serije.Samo za primjer film njihova Oluja ,Balkanska međa to naši redatelji ne znaju i neće za sto godina snimiti.Sramota da nijedan naš nagrađivani redatelj nije u stanju snimiti film Vukovar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare