To je to što me zanima!

Gledatelji opleli po kandidatima 'Večere', ne slažu se s njihovim ocjenama: 'Počele kalkulacije'

Zbog prejednostavnog predjela Vlatka je od Goranke i Davora dobila osam i devet bodova, a osam bodova dala joj je i Ankica. Najmanje bodova dao je domaćici Dean
Vidi originalni članak

Konobarica Vlatka Sestrić iz mjesta Sirač ugostila je protukandidate drugog dana moslavačkog tjedna 'Večere za 5'. Osvojila je 32 boda i time se izjednačila s Ankicom.

Zbog prejednostavnog predjela Vlatka je od Goranke i Davora dobila osam i devet bodova, a osam bodova dala joj je i Ankica. Najmanje bodova dao je domaćici Dean. 

'VEČERA ZA 5' Vlatka i Ankica izjednačene, ona ostala misteriozna: 'Neću reći zašto nisam dala više bodova'

Gledatelji emisije nisu se složili s njihovim ocjenama te smatraju da je domaćica zaslužila puno više.

- Večera je bila odlična, ali opet kalkuliraju. Dean je nahvalio sve, a onda dao sedmicu, a ni ove dvije nisu bolje - napisala je jedna gledateljica.

- Nije pošteno da dobije iste ocjene kao i Anka koja nije ništa sama skuhala. Kalkulacija počela - jedan je od komentara.

- Žena se potrudila, uredna, vesela, sve pojeli, a ocjene sramota - pisali su.

- Gospođa Ankica me jako razočarala, dati nekome lošiju ocjenu, a ne reći razlog je jako bezobrazno - poručio je nezadovoljni gledatelj.

- Smatram da je zaslužila bolje ocjene - zaključili su neki.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • pavisic.pajo 06.12.2023.

    Ne znam kakvog okusa je hrana, ali kada vidim kako se ne znaju služiti priborom za jelo, lako mi je zaključiti sa kog su brda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare