To je to što me zanima!

Gledatelji: Žiri je Siniši pobjedu namještao, Orsag je upropastila

Marko Braić četvrti je put pobijedio u showu, a sve zbog pet bodova koje mu je dala Marina Orsag. Nakon ocjenjivanja žirija u prednosti je bio glumac Siniša Ružić, ali kandidati su onda preokrenuli stanje na tablici
Vidi originalni članak

Još jedna epizoda emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' je iza nas, a kao i inače, gledatelji imaju mišljenje no nastupima i ocjenjivanju. U 13. epizodi pobijedio je Marko Braić (29), koji je na pozornicu izašao kao britanski kantautor predivnog baritona Rag'n'Bone Man (35). To je četvrti put da je Braić bio najbolji u showu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Marko Braić u '24 pitanja'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ti si ovim glasom probudio sve moguće emocije u mojem tijelu. Lijepo si dočarao taj duboki bariton. Snaga kojom si prštao, nevjerojatno je, ja sam se naježila - rekla mu je Nives Celzijus (38).

Žiri je uglavnom 12 bodova dao Siniši Ružiću (51), koji je i ovoga puta opet na pozornicu izašao u ženskom izdanju. U liku američke pjevačice Taylor Dane (58), izveo je hit 'Tell It To My Heart' imitirajući spot.

- Ovo je bilo onako kako je trebalo biti. Bio si prezabavan, presmiješan, to boksanje rukama je nevjerojatno. Užasno zabavno i smiješno, ali i kvalitetno, dirljivo - rekao je Igor Mešin (53), a Goran Navojec (50) je zaključio: 

- Ne samo da je bilo dirljivo, ovo je bilo i potresno. Konačno se vidjelo da kad glumac više nema izlaza, onda posegne za super moćima. Vidjelo se da si zabljesnuo u jednom momentu poput meteora.

Nakon ocjena žirija, Siniša je bio u prednosti, ali još je svaki kandidat nekome trebao dodijeliti pet bodova. Gledatelji su prokomentirali da je žiri pokušavao 'srediti' Siniši pobjedu. Marina Orsag svojih je 5 bodova dala Marku Braiću i tako je on odnio pobjedu, a Siniša je bio drugoplasirani. 

- Iz aviona se vidjelo da žiri želi da Siniša pobijedi. Ali neće moći ove noći - napisala je jedna gledateljica, a druga se nadovezala: 

- Apsolutno zasluženo! Ostali su večeras bili baš loši, svi redom...

STAJLINZI U 'TLZP' Indira istaknula noge, a Nives i Maja s nikad većim dekolteom

Bilo je i onih koji su smatrali da Marina nije dobro postupila jer se radi o zabavnoj emisiji. 

- Zbog Siniše ovo i gledamo, sve si upropastila - komentirali su. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 08.12.2020.

    Ne mogu se odluciti koga je ziri vise ismijao takvim osjenjivanjem: Sinisu ili ostale.

  • RI051_1 07.12.2020.

    Bravo Marina , kod nas nemože proć ništa ako nije namješteno

  • Mufić 07.12.2020.

    Sinišino lice ni jedna maska ne može pokriti, tako da je on u ovaj show zalutao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare