To je to što me zanima!

Gledatelji podijeljeni oko Ane iz 'Braka': 'Televizor mi povukao vlagu zbog njenih suza i Alena'

Alen je u 'Braku na prvu' objasnio da mu nije bila namjera povrijediti Anu, ali da je i on imao očekivanja koja nisu bila ispunjena
Vidi originalni članak

Nije zrela za ovakav eksperiment jer plače otkad je došla, pisali su gledatelji showa 'Brak na prvu' u kojoj je Ana ponovno zaplakala zbog Alenovih riječi s početka emitiranja emisije.

NOVA EPIZODA, NOVE DRAME Ana u 'Braku' kroz suze priznala da želi otići, Alen traži još jednu priliku: Možda se želi opravdati!

Stručnjaci su željeli razjasniti situaciju između Alena i Ane, koja je sve iznenadila kad je spomenula da nakon što joj je rekao da nije njegov profil cure - Alen joj je pokazao fotografiju djevojke kakvu želi. Gledatelji ispred malih ekrana ipak su bili oštri prema njoj.

- Koliko ova može plakati. Od vjenčanja stala nije cmizdrit - glasio je jedan od komentara na društvenim mreža.

- Televizor mi je povukao vlagu od njenih suza - složili su se i drugi.

Ipak, bilo je i onih koji su branili Anu i njezine suze.

- Da mi je samo vidjeti vaše sestre i kćerke na Aninom mjestu. Sram vas bilo sve - pisali su gledatelji 'Braka na prvu'.

KANDIDATKINJA TREĆE SEZONE Hedviga iz 'Braka' za 24sata o novom dečku i zdravlju: Stalo mu je, ali nije lako biti sa mnom

Za Alena su gledatelji imali riječi pohvale.

- Ti si gospodin naspram Ane - pisali su.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Tinuska 27.02.2024.

    Za ovo sve su krivi experti braka na prvu! Da su zaista slušali prioritete kandidata,to se ne bi dogodilo:))

  • Touch of Evil👊 27.02.2024.

    Ona boluje od feminizma, misli da je dovoljno bit ž. spola da bi bila privlačna muškima, umjesto da poradi na sebi..nit je šta pametno rekla, ni komično...prilično dosadna pojava, a on je isti, samo on ima više šanse kod žena, nego ona kod tipova.

  • dinamary 27.02.2024.

    Vidis prvo neciji izgled, ili ti se svidi ili ne. Ili te privuce, ili odbije...nema tog razgovora, a zapravo nema ni svrhe razgovarat, jer ako te nesto kod doticne persone odbija, nema tog eksperta koji bi promijenio moje misljenje. Oči i srce biraju i srcu ne mozes narediti. Točka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare