To je to što me zanima!

Gledatelji razočarani u Ivana i Mariju: 'Ovo dvoje su već na putu odlučili da večera ne valja'

Ono što nisi probao ne možeš niti ocijeniti. Ali doći na večeru za 5 pa ništa ne jesti i sve je gadljivo. Mislim da nisu nikako u redu, komentirao je gledatelj
Vidi originalni članak

U posljednjoj epizodi 'Večere za 5 na selu' domaćin Juraj Tomljanović je za svoju večeru skupio samo 25 bodova i završio na posljednjem mjestu, iza Valentine i Jadranke. Gledatelji nisu imali puno prigovora na njegovu večeru, ali su bili jako razočarani u ponašanje Marije i Ivana

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Juraj je za predjelo poslužio kuhano jaje s umakom od žutanjaka, sir, pršut i šljivu zamotanu u slaninu.  Juraj je upitao Ivana kako mu se čini predjelo, a Ivan mu je samo odgovorio: 'Ne čini mi se' i uklonio šljivu iz usta.

- Pobogu, kad sam vidio ove šljive, diglo mi se i ovo malo kose na glavi što imam - zaključio je Ivan. Pohvalio je influencer potom i jaja i pršut, no šljive i pancetu nije mogao pojesti.

- Večera kao sudnica! Ivan užas kao i Marija! Domaćinu sve najbolje - komentirao je gledatelj. 

- Ne pamtim da sam ikada gledala ovako nekulturne i bezobrazne kandidate (osim Juraja i Jadranke) - nadovezala se gledateljica. 

Mnogi gledatelji su zamjerali nekim kandidatima jer su jako malo pojeli. 

- Ovo dvoje su već na putu odlučili da večera ne valja. I krajnje su nekulturni. Ono što nisi probao ne možeš niti ocijeniti. Ali doći na večeru za 5 pa ništa ne jesti i sve je gadljivo. Mislim da nisu nikako u redu - bio je još jedan komentar.

- I Božidar je bolji čovjek od ove dvije maskote - neki su se prisjetili popularnih kandidata. 

- Ne jedu apsolutno ništa, a prijavljuju se u kulinarski show. Neka idu u Zadrugu, a ne ovdje - komentirao je gledatelj.

'VEČERA ZA 5 NA SELU' Juraja nije spasio ni Ribafish! Bio je favorit, no na kraju su sva njegova jela žestoko kritizirana

Iako je dobio najlošije ocjene za sada, gledateljima se ipak svidjela večera koju je pripremio. 

- Juraj večera je bila vrh. Zanima me recept za desert - pohvalila ga je gledateljica. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Andjelica 23.02.2023.

    A da izade iz ormara?

  • Gavran13 23.02.2023.

    Vidim svi se "obrušili" na Ivana i Mariju, kao prvo ne moraju svi sve voljeti jesti i ako im ne paše hrana, ne paše im. Ivanu ne paše dosta toga, ali ipak je pretjerao sa ocjenom, baš 3 nije zaslužio ovaj. Ali Mariju se pretjerano napada, ona s obzirom koliko toga joj nije pasalo je dala i visoku ocjenu, nije jela skoro ništa, a opet je dala 6, dok ona taksistica nije jela samo gljive pa je opet dala 7. Ali nju nitko ne napada. Marija je kulturna cura i pristojno se ponaša, nije neka jezičava alapača, puna zlobe. I da, zgodna je, a opet se ne drži umišljeno za razliku od nekih koje su i manje zgodne pa se pre.eravaju na najjače. A bilo bi dobro uzeti u obzir da su jučer dali i jedan i drugi desetku.

  • LOL LOL 23.02.2023.

    Marija - ogromna nuletina

Komentiraj...
Vidi sve komentare