To je to što me zanima!

Gledatelji 'Savršenog' zbunjeni Mateinim ponašanjem: 'Tko još na prvom spoju priča o bivšem?'

Na spoju je Matea cijelo vrijeme pričala o bivšoj vezi, što je Toniju bio znak da nije spremna prijeći na novu ljubav pa je odlučio da Šibenčanka mora napustiti vilu. Većina gledatelja se slaže da je Toni dobro odlučio
Vidi originalni članak

U sinoćnjoj epizodi  'Gospodina Savršenog'  Toni  je poslao kući Šibenčanku Mateu, koja je bila uvjerena kako između njih ima 'kemije'. Napetost je rasla do kraja emisije,a fanovi showa jedva su dočekali prokomentirati nove zaplete.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na spoju je Matea cijelo vrijeme pričala o bivšoj vezi, što je Toniju bio znak da nije spremna prijeći na novu ljubav pa je odlučio da Šibenčanka mora napustiti vilu.

Većina gledatelja je složna - Toni je ovoga puta ispravno odlučio.

- Odeš na prvi spoj, i pričaš o bivšem, ma važi - napisala je gledateljica.

- O kome o čemu,ona o bivšem - stoji u jednom od komentara.

- Na spojevima se ne priča nikada o bivšima to joj je bila kardinalna greška, dečko je jasno rekao da je i bila koja sitna iskra ali nakon njezine izjave sve je nestalo. Slažem se sa njim - zaključio je gledatelj.

BILA JE SIGURNA DA OSTAJE U SHOWU 'Gospodin Savršeni' zahvalio se Matei i poslao je kući: 'Ne mogu lagati, tu uopće nema kemije'

- Momak je bio brutalno iskren i pošten, a ona kaže da on ne zna što hoće! možda i ne zna što hoće, ali bome, jako dobro zna što neće! - glasio je komentar.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 26.03.2022.

    Zašto nije Vlatka Pokos među kandidatkinjama??? Režija i produkcija...kakav propust!!!

  • doktergaso 25.03.2022.

    vjv je imao dobru igracku

  • 25.03.2022.

    Zgodna lijepa,savršena

Komentiraj...
Vidi sve komentare