To je to što me zanima!

Gledatelji se složili s ocjenama, ali i da im Ivica ne paše: 'Gdje se gasi taj Ivica, nikad kraja'

Mislim da su ocjene i primjerene večeri. Peka je sasvim krivo od početka odrađena. Umjesto tog zapečenog mljevenog mogao je biti i tartar, komentirao je jedan gledatelj
Vidi originalni članak

Sinoć je u 'Večeri za 5 na selu' glavni kuhar bio Tomislav, koji je gostima pripremio predjelo naziva Goranske mazalice, glavno jelo Check avantura i desert Bučinke i skupio 34 boda, a mnogi gledatelji su se složili da je toliko i zaslužio. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ostali kandidati su Tomislavu prigovorili jer su bruskete bile prepečen i tvrde, u glavnom jelu nedostajalo je soli, a kod palačinki bile su problem same palačinke jer su gostima bile žilave.

- Mislim da su ocjene i primjerene večeri. Peka je sasvim krivo od početka odrađena. Umjesto tog zapečenog mljevenog mogao je biti i tartar - komentirao je jedan gledatelj. 

- Ne znam što bih rekla. Čak se djelomično i slažem s ocjenama, ali opet misli da je pojedini kalkuliraju. Iako, predjelo mi je izgledalo tvrdo, a u glavnom jelu bi i meni nedostajala salata - iznijela je svoje mišljenje gledateljica . 

- Ocjene su taman. Ivica za sada nije rekao ni jednu jedinu riječ 'bez pokrića'. Ne znam zašto pusti epiteti na njegov račun - osvrnuo se gledatelj na raspričanog Ivicu kojeg su mnogi primijetili.

Bilo je među gledateljima onih koji su smatrali da je Ivica ipak previše pričao, a nekolicina je pak stala u njegovu obranu. 

- Ivica sveznalica, pomalo iritantan - kratko je komentirao Ivicu gledatelj. 

- Gdje se gasi taj Ivica, zar ne osjeća da samo on priča i nikad kraja - još jednom gledatelju nije sjeo Ivica. 

- Meni je milina slušat ovog Ivicu - bilo ih je i onih koji su sali na njegovu stranu. 

Tomislavova večera najviše se svidjela Matiji koji mu je dao desetku, Petra se odlučila za devetku zato što joj je falilo umaka u glavnom jelu i povrće je bilo raskuhano.

'VEČERA ZA 5 NA SELU' Gledatelji oduševljeni Petrinom večerom i ovotjednom ekipom: 'Užitak za gledanje, vrhunski!'

 Ivica je komentirao kako je ova večera bila nijansu lošija od prethodnih pa je dao ocjenu osam dok je Antonela dala sedmicu uz objašnjenje da je predjelo  bilo tvrdo, a u glavnom jelu falili su umak i salata.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • only july 17.11.2022.

    Meni samo nije jasno zar je toliki problem napraviti salatu? Malo, malo netko nema salatu uz glavno jelo. Šta je tu na stvari?

  • Zlatna Vuga 17.11.2022.

    A meni je Ivica baš super, fini kulturni gospodin, je da više priča, ali mora biti bar jedan takav u ekipi da ne bude dosadno. I ona žena što je prvi dan kuhala je ok.

  • ptica neznalica 17.11.2022.

    Ivica mi zapravo nije sjeo na Antonelinoj večeri. Vidi se da kalkulira s ocjenom

Komentiraj...
Vidi sve komentare