To je to što me zanima!

Gledatelji spremaju kokice za večerašnju epizodu 'Braka na prvu': Ovo čekam više od plaće

Goga je svađu s Bernijem prepričala svojim prijateljicama, a priču je malo okrenula u svoju korist. Gledatelji ispred malih ekrana zaključuju da je Goga, koja je bila zlostavljana u prošlom braku, nesvjesno postala zlostavljačica u sadašnjem
Vidi originalni članak

U sinoćnjoj epizodi 'Braka na prvu' parovi su se našli na zajedničkoj večeri, koju je Erna iskoristila za tračanje supruga Edina, a Sanela za maštanje o njemu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Erna se neprestano žalila na Edina, a gledatelji smatraju kako je propustila svoju šansu kod njega i da će na kraju najviše biti povrijeđen njezin ego.

Erna je željela promjenu kod Edina, ali ju nije ovako zamišljala. 

Gledatelji s nestrpljenjem očekuju večerašnju epizodu, to jest priznanje Sanele i Edina svojim supružnicima. - Bit će show program. Kokice su spremne - napisala je jedna gledateljica na Facebooku.

Osim Erne, Goga se također požalila prijateljicama da je Bernie vikao na nju. No, gledateljima se čini da je Goga koja je bila zlostavljana u prošlom braku, nesvjesno postala zlostavljačica u sadašnjem.

DRAMA NA ZAJEDNIČKOJ VEČERI Goga se rasplakala u 'Braku na prvu', a Erna tračala Edina: 'Svi ste mu dosadni, osim Sanele!'

Mnogi smatraju da Edinu i Bernardu nije lako uz takve supruge.

- Berniju skidam kapu na strpljenju - komentirao je gledatelj.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • rvisosevic1 11.11.2021.

    Serija nas tjera na vlastito preispitivanje,,,onaj ko to ne shvaca neka i ne gleda....nesto puput Bergmanove serije bracne razmirice ili tako nesto...samo na nizem i zabavnijem nivou..

  • činjenićar 11.11.2021.

    Gogi je psihijatar srodna dusa.

  • 11.11.2021.

    Al to netko gleda?? A vidim po komm da da..hahahaha...svasta 🤣😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare