To je to što me zanima!

Gledatelji podijeljeni: Ne slažu se svi da je Franka pobjednica

Franka u finalu nije briljirala, ali se žiri složio kako je upravo ona pokazala najveće znanje tokom svih emisija. Međutim, pratitelji kulinarskog showa na društvenim mrežama nisu oduševljeni pobjednicom
Vidi originalni članak

Titulu najbolje amaterske kuharice showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' osvojila je Franka Štengl (24), no s njenom pobjedom nisu se baš svi složili. U finalu su se natjecale još dvije djevojke, Dina i Ana, ali je Frankin azijski meni donio prednost pred ostalim jelima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Franka u finalu nije briljirala, ali se žiri složio kako je upravo ona pokazala najveće znanje tokom svih emisija. Međutim, pratitelji kulinarskog showa na društvenim mrežama nisu oduševljeni pobjednicom.

- Strašno negativna osoba, ničiji komentar ili kritiku nije prihvaća, popljuvala je ljudi koji su je proglasili pobjednicom, baš je jadna sa svojom bahatošću. Jezičinu ima, ajme, nije ni do koljena pojedincima iz prošlih sezona - jedan je od komentara na Facebooku.

- Da je pobijedila, je. Ali da je izašla kao pobjednica, ne bih se baš složila s vama. Prije bih rekla da je zaslužila nagradu za najnarcisoidniju osobu godine. Šteta, lijepa, mlada, s potencijalom, a toliko samoživa i negativna osoba. Nažalost, zbog loše osobnosti njena kulinarska umijeća, ako ih i ima, totalno padaju u drugi plan - još je jedan komentar na društvenim mrežama. 

Osim što su izrazili svoje nezadovoljstvo pobjednicom, neki su iznijeli kritike vezane za samu emisiju i neke članove žirija.

'Očajna sezona, tako i ja doma kuham. A pobjednica, užas', 'Mislim da je žiri poslije svake emisije išao na ispiranje želuca nakon probavanja tih splačina', 'Ako ne promijenite ovogodišnji koncept emisije i ne vratite se na prijašnje, onda bolje da i ne snimate osmu sezonu' - pisali su gledatelji.

'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ' Pobjednica sedme sezone je Franka: 'Zaista si zaslužila'

Od više od dvije tisuće prijavljenih, kroz kulinarske audicije stručni žiri u sastavu Željke KlemenčićIvana Pažanina i Tomislava Špičeka odabrao je dvadeset kandidata koji su nastavili natjecanje. Od njih dvadeset do finalne epizode stigle su samo tri najspretnije djevojke - Dina, Franka i Ana, koje su dušu i srce ostavile u kuhinji na setu showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', a žiri je odlučio da upravo Franka zaslužuje pobjedu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 22.12.2019.

    Misli da je najpametnija i najbolja. Mlada si imaš ti još puno toga naučit u životu.

  • toni vk 22.12.2019.

    Daleko najlošiji sezona do sada, kako bi Željka rekla onako čišto književnim Hrvatskim jezikom:"Puno, previše"!!

  • Hurmak 22.12.2019.

    Može kuhati jedino u nekom lošem gablec restoranu

Komentiraj...
Vidi sve komentare