To je to što me zanima!

Gledatelji 'Večere' usporedili goste s likom iz Teletabisa: 'Sve su usisali i dali loše ocjene...'

Sudeći po njihovim komentarima, dosta im je nekulturnog ponašanja i željni su kandidata iz Dubrovnika i Like, koji su međusobno poštivali jedni druge i trud koji bi domaćin unio u svoje jelo
Vidi originalni članak

U sinoćnjoj epizodi 'Večere za 5', domaćin Kristijan je svojim gostima poslužio lagana talijanska jela, vjerujući kako im je dosta kulena, no Slavonci nisu bili oduševljeni s tjesteninom i tiramisuom. Kristijan je posložio palentu i bakalar, a Mario koji svojim komentarima ljuti gledatelje, nazvao je bakalar 'ribom za mačke'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kandidati su razočarali sve nas koji smo ovo gledali... pogotovo Mario i Marina - mišljenje je jednog gledatelja na Facebooku.

Nije tajna da gledatelji cijeli tjedan ne podnose Marijevo komentiranje jela...

- Svaka Vam čast Nenade - složno pišu gledatelji, kojima je ovotjedna ekipa 'grozna'.

- Slavonijo lijepa li si... ali sramotno da te prezentiraju ovako zločesti i bezobrazni ljudi -  napisao je jedan gledatelji, za kojega je Slavonca Nenad iznimka.

- Žalosno kako se komentirala hrana i domaćin. Nedostaje poštovanja i minimum kulturnog ponašanja - stoji u komentaru jedne gledateljice.

Bilo je i usporedbi s crtanim likom iz Teletabisa - usisavačem Noo Noo.

Sudeći po njihovim komentarima, dosta im je nekulturnog ponašanja i željni su kandidata iz Dubrovnika i Like, koji su međusobno poštivali jedni druge i trud koji bi domaćin unio u svoje jelo.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • garsra 27.11.2021.

    Neki misle da je hrana sve ..budi sretan zdrav to je danas vrijednost ,kuhajte bacate hranu neki uzimaju iz smeča i dobra vi se tu natječete koja dekoracija koje kvalitete ,malo puno sramota

  • jamesbond7777 26.11.2021.

    Ovaj decec premazan svim mastima pljuje po svima trazi alibi🙄🙄

  • JSpan 26.11.2021.

    A ko je Kristijan?

Komentiraj...
Vidi sve komentare