Show

Komentari 11

Gledatelji 'Večere' usporedili goste s likom iz Teletabisa: 'Sve su usisali i dali loše ocjene...'

Gledatelji 'Večere' usporedili goste s likom iz Teletabisa: 'Sve su usisali i dali loše ocjene...'

Sudeći po njihovim komentarima, dosta im je nekulturnog ponašanja i željni su kandidata iz Dubrovnika i Like, koji su međusobno poštivali jedni druge i trud koji bi domaćin unio u svoje jelo

U sinoćnjoj epizodi 'Večere za 5', domaćin Kristijan je svojim gostima poslužio lagana talijanska jela, vjerujući kako im je dosta kulena, no Slavonci nisu bili oduševljeni s tjesteninom i tiramisuom. Kristijan je posložio palentu i bakalar, a Mario koji svojim komentarima ljuti gledatelje, nazvao je bakalar 'ribom za mačke'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kandidati su razočarali sve nas koji smo ovo gledali... pogotovo Mario i Marina - mišljenje je jednog gledatelja na Facebooku.

Nije tajna da gledatelji cijeli tjedan ne podnose Marijevo komentiranje jela...

- Svaka Vam čast Nenade - složno pišu gledatelji, kojima je ovotjedna ekipa 'grozna'.

- Slavonijo lijepa li si... ali sramotno da te prezentiraju ovako zločesti i bezobrazni ljudi -  napisao je jedan gledatelji, za kojega je Slavonca Nenad iznimka.

- Žalosno kako se komentirala hrana i domaćin. Nedostaje poštovanja i minimum kulturnog ponašanja - stoji u komentaru jedne gledateljice.

Bilo je i usporedbi s crtanim likom iz Teletabisa - usisavačem Noo Noo.

Sudeći po njihovim komentarima, dosta im je nekulturnog ponašanja i željni su kandidata iz Dubrovnika i Like, koji su međusobno poštivali jedni druge i trud koji bi domaćin unio u svoje jelo.

Najčitaniji članci