To je to što me zanima!

Gledatelji 'Večere za 5' o Ruži: 'Jedina kalkulira, ali možda i pobijedi jer drugi daju desetke'

Publika je pohvalila Blaženkinu večeru, ali mnogima nije 'sjela' natjecateljica Ruža, koja će posljednja ovaj tjedan kuhati. Smatraju da bi zbog svoje strategije ocjenjivanja mogla pobijediti
Vidi originalni članak

U ovom tjednu showa 'Večera za 5 na selu' publika je složna u jednome, da je natjecateljica Ruža jako proračunata i daje niske ocjene kako bi ona pobijedila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U komentarima na novu epizodu mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo njenim ocjenjivanjem iako su ostali kandidati imali sjajne večere.

- Super domaćica i jako draga žena, odlična večera, jedino mi ide na živce gospođa kalkulator, nadam se da ne bude prva, bez obzira na jelovnik. S obzirom na njenu vitalnost, energiju i godine svi smo pristojni - pisalo je u komentaru.

- Super domaćica, danas mi djelovala malo opuštenije večera odlična, ma sve Ruža. Sutra će biti stara koka, masna juha, ma njoj treba dati 5, slažem se s gospodinom gore - poručili su neki.

OSVOJILA VISOKIH 39 BODOVA Blaženka prešla u vodstvo u 'Večeri', ali bilo je kritika: 'Tako nisam zamišljala krumpirušu'

- Dok nije počelo prvo ocjenjivanje odmah sam rekla da je Ruža kvarna kalkulatorica i nisam se prevarila - primijetila je gledateljica.

- Ruža, kako ružno to nježno kalkuliranje - ljutiti su mnogi.

- Ajoj pobijedit će Ruža. Ovi četvero samo desetke daju i eto nepravde - razočarani su zbog mogućeg ishoda.

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA NAPALA SNAHU U NOVOM SHOWU

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Zmar117 03.06.2022.

    Možda na kraju balade dade nagradu u humanitarne svrhe..Nemojte suditi prije kraja...Mada čisto sumnjam....

  • Coney 03.06.2022.

    Naporno je i ovo kmecanje, po kolicini bi se reklo da zena daje petice ili manje, a ne devetke.

  • šišaj 03.06.2022.

    Stara glumi spontanost i vedrinu a iza te maske ostalima radi o glavi...Moja kritika produkciji...Koja je poruka ove emisije...Pokvarenost i prijetvornost ili istinsko znanje i zabava...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare