To je to što me zanima!

Glumac (62) zaprosio 38 godina mlađu, godište je njegove kćeri

Dolph je Emmu zaprosio u Stockholmu, a svojedobno je za nju rekao da je voli i previše. Emma je inače osobna trenerica, a ne zna se koliko je par točno zajedno. Mnogi komentiraju da sliči na njegovu kćer Idu
Vidi originalni članak

Zvijezda akcijskih filmova Dolph Lundgren (62) zaprosio je 38 godina mlađu trenericu Emmu Krokdal (24). Sretnim se vijestima pohvalio na društvenim mrežama, na kojima je Emma pokazuje prsten na ruci. 

POGLEDAJTE VIDEO: Milijana (23) varala Milojka (75) pred njegovim očima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nešto vrlo posebno dogodilo se ovdje u Švedskoj - napisao je Dolph. Čestitke su im pristizale sa svih strana, a komentirao mu je i glumac Sylvester Stallone (73). 

Dolph je Emmu zaprosio u Stockholmu, a svojedobno je za nju rekao da je voli i previše. Emma je inače osobna trenerica, a ne zna se koliko je par točno zajedno. Za njihovu se vezu saznalo u siječnju ove godine, a izvori bliski paru samo su otkrili kako se neobični par družio mjesecima prije.

No, nisu svi pratitelji slavnog snagatora bili oduševljeni njegovim zarukama. Mnogi su komentirali da je između Emme i njegove kćeri Ide (24) vrlo velika sličnost. 

- Kći ti izgleda lijepo - ismijavali su pratitelji glumca. 

No, on je negativne komentare zanemario. Dolphu će ovo biti treći brak, a s dizajnericom nakita Anette Qviberg ima dvije kćeri Idu i Gretu

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Štefanija123 23.12.2020.

    ovi starci poludili kako

  • bree77 29.06.2020.

    Prosječan glumac sa zaluđenom lijepom djevojcicom, više djeluje posvojena nego zaručena

  • 29.06.2020.

    "Dogodila se ljubav"

Komentiraj...
Vidi sve komentare