To je to što me zanima!

Glumac Baldwin u šoku, kći mu se fotka gola: 'Oprosti. Što?'

Kći Aleca Baldwina ponovo je objavila fotografiju na kojoj se skinula, međutim, nisu svi bili jednako oduševljeni. Ireland je jednom prilikom objavila i fotografiju gdje je opkoračila motor, te pokazala stražnjicu...
Vidi originalni članak

Manekenka Ireland Baldwin (23) skinula se za fotografiju na Instagramu, a njezini prijatelji obasipali su je komplimentima. 

Ireland je kći glumca Aleca Baldwina (61) i glumice Kim Basinger (65), a golotinja joj i nije baš strana. Ovaj put podijelila je fotografiju u tangicama na balkonu sa svojih više od 500 tisuća fanova. Međutim, nisu svi bili jednako oduševljeni. 

- Oprosti. Što? - komentirao je njezin otac, što nije bilo prvi put da je ovako reagirao.

Ireland je jednom prilikom objavila i fotografiju gdje je opkoračila motor, te pokazala stražnjicu. Na fotografiji manekenka na sebi ima samo grudnjak, gaćice i kaubojske čizme. Baldwin je htio kćeri javno dati do znanja da mu se ne sviđa njezina objava te komentirao: 'Ne. Samo... Ne'.

PREKRŠILE ZAKON Jenner, Baldwin, Emily: Uzele 5 milijuna kn pa moraju na sud

Također, ovaj put je reagirao i njezin ujak, komentirajući kako je ovo teška fotografija ujaku za lajkanje. Dao joj je do znanja da mu se objavljena fotografija ne sviđa.

Ireland je u objavi zahvalila hotelu, ali i istaknula da joj guza nije tako bijela već tako izgleda zbog sunca.

- Volim svaku svoju oblinu i krivinu. Tijelo treba tretirati s dostojanstvom i poštovanjem koje zaslužuje - kaže Ireland.

Tvrdi kako nikada ne uređuje svoje fotografije i da se ne namjerava nikada 'kažnjavati' što ne izgleda kao netko drugi. Ističe da se trudi izgledati što stvarnije na društvenim mrežama i ne planira glumiti nešto što nije. Ireland je svojedobno otkrila da je nekada jela kutije od pizze kako bi ostala mršava, no sada se time, kako kaže, ne opterećuje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • mrTrobec 19.07.2019.

    Osrednja

  • cobi 19.07.2019.

    Na mamu je😄

  • Mthesecond 19.07.2019.

    Lijepa na mamu,ista mama..Samo da se nije nagrdjivala s tim tetovazama na ruci..Nikakvog smisla,isarala cijelu ruku s besmislenim skrabotinama..Luda moda zahvatila I nju..Bolje I da pokaze adute nego da se kiti tetovazama :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare