To je to što me zanima!

Glumac Božidar Alić (54) postaje po prvi put tata?

Alić je tu sretnu vijest već podjelio s kolegama. Na dodjeli Nagrada hrvatskoga glumišta u HNK-u nije se odvajao od Sande koja je trudna dva mjeseca
Vidi originalni članak

Božidar Alić (54) toliko je sretan što će postati tata da je tu vijest već podijelio s kolegama. Na dodjeli Nagrada hrvatskoga glumišta u utorak u zagrebačkom HNK nije se odvajao od supruge Sande (38) koja je trudna dva mjeseca. Par nije skidao osmijeh s lica. Alić je kolegama otkrio i termin porođaja - 29. lipnja. Sanda, čini se, čuva trudnoću. Kako kažu njeni kolege iz KBC-a Zagreb, gdje godinama radi kao medicinska sestra, na bolovanju je od početka studenog.
U srijedu ujutro Alić je bio na rođendanu Mani Gotovac u zagrebačkom restoranu, a gosti tvrde da je bio jako veseo. Otkad je upoznao medicinsku sestru, nekoliko je puta rekao da želi dijete. Nedugo prije vjenčanja, u travnju 2007., Božidar i Sanda govorili su da bi htjeli djevojčicu. Iz prvog braka, koji je trajao osam godina, Sanda ima 17-godišnjeg sina Marka, koji živi s majkom i Božidarom. Na početku 2008. Alić je osim djeteta poželio profesionalno se dokazati u Hollywoodu te se osobno susresti s Papom u privatnoj audijenciji. Alića i Sandu upoznali su prijatelji. Za nju su mu govorili da je sjajna žena, kojoj se muškarci ne usude prići. Taj opis odmah ga je zaintrigirao. Ona je mislila da je on još jedan u nizu budala koje će susresti. Na nagovor prijatelja našli su se u kafiću, no njih dvoje šutjeli su cijelu večer. Na opasku da bi bilo dobro da si Sanda “nekog nađe”, odgovorila je:
- Meni je dobro dok spavam sama.
Tada se oglasio Božidar Alić:
- Slušajte što žena govori. Ona spava sama.
- Tad me u potpunosti osvojio. Netko meni sasvim nepoznat odmah je shvatio da to nisam rekla tek tako nego da to doista mislim - rekla je Sanda Alić.
Božidar o prijašnjim ljubavima nikad nije volio govoriti. Sa Sandom je drukčije.
- Nisam siguran je li ovo ljubav na prvi pogled, ali siguran sam da je to ljubav o kakvoj sam sanjao cijeli život - opisao je Alić Sandu uoči vjenčanja.

ZARUČILI SE PET DANA NAKON UPOZNAVANJA
I Božidar i Sanda već su jedanput bili u braku. Alić se oženio s 22 godine. Brak je potrajao mjesec i pol dana. Sanda Maroš iz prvog braka ima sina Marka (17). Alić i Sanda vjenčali su se u Zagrebu 2007. Upoznali su se u rujnu 2006., sljedeći dan bili su na spoju, a tri dana poslije slavili su zaruke.

NA ŠANKU SE UDARIO U GLAVU
Istukao me Branko Ivanda, optužio je lani Alić redatelja “Ponosa Ratkajevih”. Završili su na sudu. Alić je potom demantirao da ga je istukao Ivanda, a on je povukao prijavu protiv njega za klevetu. Alić je na šanku sebe udario šakom u glavu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • brezanova 26.11.2009.

    Dali još bumba?

  • gusterica 26.11.2009.

    čitajući več godinu dana ove vaše komentare ne mogu vjerovati koliko zla u ljudima. grozni ste. mozda je čovjek ovakav i onakav ali zasto tako ruzni komentari pa događa mu se najljepše sto se čovjeku uopce mozew dogoditi. Ja ti Bozidare zelim svu srecu u buducem ocinstvu!! pozz

  • Najljepša1 26.11.2009.

    Ćemu upitnik na kraju naslova???

Komentiraj...
Vidi sve komentare