To je to što me zanima!

Glumac Garrett Hedlund nakon prekida s Emmom Roberts uhićen zbog javnog opijanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U studenom 2020. potvrđeno je da je glumac zatražio liječenje od alkoholizma nakon incidenta ranije te godine zbog kojeg se suočio s dvije optužbe zbog razine alkohola u krvi
Vidi originalni članak

Američki glumac Garrett Hedlund (37) u subotu u večernjim satima navodno je uhićen zbog javnog opijanja nakon što je javnost saznala kako su on i glumica Emmom Roberts (30) prekinuli dugogodišnju vezu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zvijezda serije 'Country Strong' mogla bi biti u ozbiljnim pravnim problemima s obzirom na to da se uhićenje dogodilo dok je još bio na uvjetnoj kazni zbog drugog incidenta koji se dogodio 2020. godine.

Ovo nije prvi put da se Hedlund suočio s uhićenjem jer je navodno bio previše pijan. U studenom 2020. potvrđeno je da je glumac zatražio liječenje od alkoholizma nakon incidenta ranije te godine zbog kojeg se suočio s dvije optužbe zbog razine alkohola u krvi. 

VOLI ŽIVOTINJSKI MOTIV Animal print: Emma Roberts već godinama ima omiljeni uzorak

Prisjetimo se, strani mediji izvijestili su javnost o tome kako su Hedlund i Roberts prekinuli svoju vezu nakon što su se suočili s teškim periodom nakon rođenja njihova prvog sina Rhodesa, koji je star godinu dana.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • NaCl na Ranu 24.01.2022.

    Ako će nešto rješiti problem, onda je to alkohol 🙄

  • naomi-1 24.01.2022.

    Slavi čovjek

Komentiraj...
Vidi sve komentare