To je to što me zanima!

Glumac iz 'Cosby showa' radi u trgovini, kolege su ga podržale

Bio sam šokiran kada sam vidio da radi tamo i da tako izgleda, rekao je fan serije koji je bio začuđen. Kolege Geoffreyja Owensa rekli su kako se nitko ne treba čuditi jer čovjek radi pošten posao
Vidi originalni članak

Geoffrey Owens (57), koji je u 'Cosby Showu' utjelovio Elvina Tibideauxa, glumačke vode zamijenio je blagajnom u jednom supermarketu u Cliftonu u New Jerseyu.

Owensa su u 'Trader Joe's' prepoznali obožavatelji serije, a kad su pročitali njegovo ime na uniformi, koja je na sebi imala mrlje, nisu se mogli načuditi. 

- Nikada ga do sada nisam vidjela tamo. Kupovala sam namirnice, a on zapravo nije gledao nikoga, ali je rekao 'ugodan dan' - rekla je obožavateljica. 

- Mislio sam da će nakon Cosby Showa raditi nešto drugačije. Bio sam šokiran kada sam vidio da radi tamo i da tako izgleda - dodao je drugi fan koji je bio začuđen što se bivši glumac toliko udebljao. 

U Cosby showu je glumio od 1985. do 1992. godine. Iako nije ostvario više niti jednu značajnu ulogu, pojavio se u serijama 'Uvijek je sunčano u Philadelphiji', 'To je prava Raven' i 'Lucifer'. 

Radom u supermarketu, Geoffrey zarađuje 11 dolara po satu (oko 70 kuna), a obožavateljima i dalje nije jasno kako je završio u trgovini nakon uloge u svjetski poznatoj seriji.

- Osjećala sam se vrlo loše. Pomislila sam 'ajme, nakon svih tih godina u seriji, završio je kao blagajnik' - rekla je obožavateljica koja ga je vidjela, a u njegovu obranu su stali fanovi i prijatelji koji su rekli da 'nema ništa loše u teškom radu'. Owensu su pristizale poruke podrške, a brojni njegovi kolege su rekli kako su i sami između glumačkih angažmana radili svakakve dodatne poslove.

- Čovjek radi. Ne postoji ništa časnije od toga - rekli su.

VIDI OVO! KVIZ: Jesi li Severina ilI Jelena Rozga?

Idi na 24sata

Komentari 13

  • LeeLilačaLoo 04.09.2018.

    E 70 kn po satu.....70kn....ja sam u soku...kolko je ono kod nas....jel je 20? Sumnjam. I ja bih u taj ducan isla delati. Pa to je ljudi moji prek 10 000 kn mjesecno...Haloooo.

  • lipomoremoje 04.09.2018.

    niš jasno... kaj ekipa misli da svatko tko se pojavi na ekranu ima garantiranu karijeru?....

  • 1runner 03.09.2018.

    U rvackoj 11 dolara po danu

Komentiraj...
Vidi sve komentare