To je to što me zanima!

Glumac iz 'Vuka s Wall streeta' i tajanstvena partnerica dobili su dijete, a on je neprepoznatljiv

Jonah je kroz cijelu karijeru imao problema s viškom kilograma, a zbog nekih filmova je morao gubiti i dobivati kile. Zbog toga je odlučio javno progovoriti o svojem mentalnom zdravlju u dokumentarnom filmu Stutz
Vidi originalni članak

Glumac Jonah Hill (39), najpoznatiji po ulozi u filmu Vuk s Wall streeta' i partnerica Olivila Millar postali su roditelji, potvrdio je njegov glasnogovornik za magazin People

USKORO ĆE POSTATI OTAC Zapušten i mršav glumac fanove šokirao izgledom: Tanke noge i lice koje je naglo ostarjelo...

O prinovi u glumčevoj obitelji počelo se šuškati kada se par nije pojavo na vjenčanju Jonahove sestre Beanie Feldstein koje se održalo 20. svibnja. Olivia je prvi puta viđena s trudničkim trbuhom u ožujku, a ona i glumac su javno zajedno od kolovoza prošle godine, kada su ih paparazzi snimili dok se ljube na plazi u Malibuu. Par je vješto krio detalje o svom odnosu. 

Inače, tajanstvena Olivia je kći slavne manekenke Esme Marshall, koja se proslavila 80-ih. Kao i majka, Jonahova djevojka karijeru je izgradila u modnoj industriji, ali kao suvlasnica trgovine s vintage odjećom. 

POZNAT PO SREDNJEM IMENU Glumac Jonah Hill je odlučio: 'Želim izbrisati svoje prezime'

Prisjetimo se, Jonah je nedavno iznenadio javnost drastičnom promijenom izgleda. Naime, glumac je u ranijim filmovima bio prepoznatljiv po svojoj malo jačoj građi, a sada je drastično smršavio. 

Prošli su ga mjesec paparazzi zapazili na ulicama Los Angelesa s potpuno zapuštenom kosom i bradom, a obožavatelje su šokirale njegove nevjerojatno mršave noge.

Inače, Jonah je kroz cijelu karijeru imao problema s viškom kilograma te je zbog nekih filmova morao gubiti i dobivati kile. Zbog toga je odlučio javno progovoriti o svojem mentalnom zdravlju u dokumentarnom filmu Stutz, koji je snimio u tajnosti sa svojim terapeutom. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Linaluna 03.06.2023.

    Nije ni prije bio prepoznatljiv. Tko je on?

Komentiraj...
Vidi sve komentare