To je to što me zanima!

Glumac John Goodman pokazao je nevjerojatnu transformaciju: Izgubio je više od 90 kilograma

80-ih je glumio u seriji 'Roseanne', a navodno je jedno vrijeme imao 180 kilograma. Prisustvovao je na festivalu u Cannesu, a na novim fotografijama je gotovo neprepoznatljiv
Vidi originalni članak

Glumac John Goodman proslavio je u utorak 71. rođendan, a nedavno je iznenadio znatnim gubitkom kilograma na filmskom festivalu u Cannesu.

JOHN GOODMAN Sjećate li se ovog glumca? U 5 godina izgubio je 90 kilograma

Goodman je 80-ih glumio u popularnoj seriji 'Roseanne', a navodno je jedno vrijeme imao 180 kilograma. Na novim fotografijama je gotovo neprepoznatljiv te mnogi nagađaju da je izgubio preko 90 kilograma.

- Jednostavno sam prestao stalno jesti. Uzeo bih šaku hrane i stavio u usta. Jeo sam cijelo vrijeme. Jeo sam kao ovisnik - rekao je glumac prije sedam godina za ABC News.

Zvijezda filma 'Big Lebowski' također se borila s alkoholizmom 30 godina, a 2007. se uspio odviknuti.

JOHN GOODMAN: 'Roseanne je uništila seriju, ali ionako ne bih dobio Emmyja...'

- Prije bih uzeo pauzu od tri mjeseca, izgubio 27 ili 30 kilograma, a onda bih sebe nagradio pakiranjem od šest limenki piva ili nečim drugim i jednostavno se vratio svojim starim navikama. Ovaj put sam želio to raditi polako, kretati se, vježbati. Dolazim u godine u kojima si više ne mogu priuštiti mirno sjedenje. I to mi daje energiju za rad, jer posao jako iscrpljuje -  rekao je.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO-EDUKATIVNOG SERIJALA 'TKO JE KRIV?':

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 21.06.2023.

    E da, koza se objesi i na licu.

  • Scrooge Mc.Duck 21.06.2023.

    Ovo nije transformacija. Ovo je bolest neka.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare