To je to što me zanima!

Glumac kćeri (5) obrijao glavu: 'Roditelji mi to ne bi dopustili'

Annabel je htjela imati 'undercut' pa joj je tata dopustio da si obrije pola glave. Na snimci tako nestaju njezine  plave kovrče. Obožavatelji su pohvalili hrabri potez oca koji je dopustio kćeri da obrije glavu
Vidi originalni članak

Glumac James Van Der Beek (42), poznariji po ulozu u kultnoj seriji 'Dawson's Creek' objavio je snimku na kojoj se njegova petogodišnja kći brije desnu stranu glave.

Naime, malena Annabel htjela je imati popularni 'undercut' pa joj je tata dopustio da si obrije pola glave. Na snimci tako nestaju njezine plave kovrče.

- Moji roditelji mi ovo nikad ne bi dopustili... Ne znam ni bih li imao hrabrosti za ovo - napisao je glumac i dodao srce. Obožavatelji su stali na glumčevu stranu te pohvalili njegov način odgoja kćeri.

-  'Kosa je samo kosa i ako će pomoći da se osjeća malo bolje onda je to važno', 'Ovako ih učite da žive i istražuju', 'Nevjerojatan si roditelj, obožavam ovo', 'Tvoja kćer je hrabra', 'Hrabar potez' - pisalo je samo u nekim od komentara. 

Djevojčica je treće dijete njega i kolegice Kimberly Brook (35). Već imaju sina Joshuu (6) i kćeri Oliviju (8), Emilia (3), Gwendolyn (1).

Par se upoznao u srpnju 2009. godine nakon što se rastao s bivšom suprugom Heather Ann McComb (42). Kimberly Brook radi kao poslovna savjetnica, a s Jamesa se udala u kolovozu 2010. godine.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Idi na 24sata

Komentari 17

  • x00x 22.09.2019.

    jedini cut brdovitog balkana je kod strizanja ovaca

  • x00x 22.09.2019.

    nije obrijala glavu nego napravila undercut... al sta znaju neuki balkanjerosi

  • 22.09.2019.

    djeca isprobavaju gdje je granica

Komentiraj...
Vidi sve komentare