Obavijesti

Show

Komentari 17

Glumac kćeri (5) obrijao glavu: 'Roditelji mi to ne bi dopustili'

Glumac kćeri (5) obrijao glavu: 'Roditelji mi to ne bi dopustili'
7

Annabel je htjela imati 'undercut' pa joj je tata dopustio da si obrije pola glave. Na snimci tako nestaju njezine  plave kovrče. Obožavatelji su pohvalili hrabri potez oca koji je dopustio kćeri da obrije glavu

VIDEO

Glumac James Van Der Beek (42), poznariji po ulozu u kultnoj seriji 'Dawson's Creek' objavio je snimku na kojoj se njegova petogodišnja kći brije desnu stranu glave.

Naime, malena Annabel htjela je imati popularni 'undercut' pa joj je tata dopustio da si obrije pola glave. Na snimci tako nestaju njezine plave kovrče.

- Moji roditelji mi ovo nikad ne bi dopustili... Ne znam ni bih li imao hrabrosti za ovo - napisao je glumac i dodao srce. Obožavatelji su stali na glumčevu stranu te pohvalili njegov način odgoja kćeri.

-  'Kosa je samo kosa i ako će pomoći da se osjeća malo bolje onda je to važno', 'Ovako ih učite da žive i istražuju', 'Nevjerojatan si roditelj, obožavam ovo', 'Tvoja kćer je hrabra', 'Hrabar potez' - pisalo je samo u nekim od komentara. 

Djevojčica je treće dijete njega i kolegice Kimberly Brook (35). Već imaju sina Joshuu (6) i kćeri Oliviju (8), Emilia (3), Gwendolyn (1).

Par se upoznao u srpnju 2009. godine nakon što se rastao s bivšom suprugom Heather Ann McComb (42). Kimberly Brook radi kao poslovna savjetnica, a s Jamesa se udala u kolovozu 2010. godine.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja