To je to što me zanima!

Glumac najavio da će ukrajinska obitelj živjeti u njegovu domu: 'Želim im pružiti stabilnost'

Cumberbatch je nosio plavo-žutu zastavu Ukrajine dok je u Londonu promovirao svoj najnoviji film, a za medije je dao novosti o tome kada obitelj dolazi na njegovo imanje
Vidi originalni članak

Glumac Benedict Cumberbatch (45) rekao je za Sky News da čeka da ukrajinska obitelj stigne u Veliku Britaniju kako bi živjela na njegovom imanju nakon što se pridružio programu za smještaj izbjeglica u svom domu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumac, koji je nosio plavo-žutu zastavu Ukrajine dok je u Londonu promovirao svoj najnoviji film 'Doctor Strange In The Multiverse Of Madness', dao je novosti o tome kada ih očekuje. - Izvukli su se iz Ukrajine, pratim njihov napredak svaki dan - rekao je Cumberbatch.

- Nažalost, oni su podvrgnuti i medicinskom liječenju - reći išta više o tome bilo bi zadiranje u njihovu privatnost, a govoriti o tome kada dolaze bilo bi zadiranje u moju. Želim im dati malo stabilnosti nakon svega što su prošli - dodao je. Glumac je također otkrio da je pomagao drugim ljudima oko troškova smještaja u Ujedinjenom Kraljevstvu čije obitelji bježe iz Ukrajine.

- Pokušavao sam pomoći drugim ukrajinskim obiteljima, onima koji su državljani Ujedinjenog Kraljevstva, da smjeste svoje šire obitelji. To je veoma skupo pa sam financijski pomagao - dodao je.

OSTAJU PRIJATELJI Britanski glumac iz 'Jamesa Bonda' razvodi se od supruga nakon deset godina braka

Također je objasnio da to radi u sklopu dobrotvorne organizacije Refugees at Home. Glumac kaže da, iako je praktična pomoć koju nude ljudi u Ujedinjenom Kraljevstvu briljantna, ima još toga za napraviti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare