To je to što me zanima!

Glumac ogorčen: 'Gušimo se, ni respiratori nam neće pomoći...'

Bešlagić je otvoreno kritizirao rad premijera Federacije Bosne i Hercegovine Fadila Novalića, a u seciranje politika susjedne nam zemlje upustio se u i holivudski velikan te aktivist Leonardo DiCaprio
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić (45) prokomentirao je javno neslavni rekord po kojem je Sarajevo, po posljednjim podacima specijaliziranog portala IQAir, jedan od gradova s najzagađenijim zrakom u svijetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sarajevo se guši, politika cvate. Ni respiratori nam izgleda neće moći pomoći. E moj Fadile... Imaš pozdrav od Leonarda DiCaprija, sad mi piše da smo među prvima u svijetu po zagađenosti. Ali, u onoj ljudskoj nam nema konkurencije - napisao je Bešlagić na svom Facebook profilu.

U komentarima se slažu s Bešlagićem te mu rezignirano pišu kako je od njihovog grada i države 'I Bog digao ruke' te sarkastično zaključuju kako se treba opustiti i 'disati punim plućima'. 

Glumac je otvoreno kritizirao rad premijera Federacije Bosne i Hercegovine Fadila Novalića, a u seciranje politika susjedne nam zemlje upustio se u više navrata i holivudski velikan te aktivist Leonardo DiCaprio, koji se nedavno s dobrim namjerama upleo u škakljivu situaciju.

FADILA NOVALIĆA DiCaprio citirao premijera iz BiH pa ga svi sprdaju: 'Vrati se na Titanic i povedi ga sa sobom'

Pozivao je na zaštitu rijeka u Bosni i Hercegovini i zabranu gradnji hidroelektrana, no pritom je citirao upravo Novalića, zbog čega je u komentarima zaradio puno komentara o tome kako 'nema pojma koga citira' te da 'zagovara jednu stvar, a promovira je kroz krive ljude'.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • menart 01.12.2020.

    Prelijepo i posebno drage Sarajlije. Stvarno šteta, bio dva puta i to zimi. Zaista tužno da se ništa ne poduzima o čistoći zraka. Lijep pozdrav raji u Alpašinom polju 👋😊

  • 01.12.2020.

    odi natrag u Bosnu pa ceš naci elemenat

  • jamesbond7777 01.12.2020.

    E nek si nam i ti rekoo ko da to nismo znali 😎😎😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare