To je to što me zanima!

Glumac Paul Newman ipak boluje od raka pluća

Njegova obitelj čuva bilo kakvu informaciju o Paulovu stanju želeći mu pružiti mir da bi se mogao posvetiti oporavku. Supruga je shrvana
Vidi originalni članak

Glumac je navodno u njujorškoj bolnici za liječenje raka Sloan-Kettering, nekoliko sati vožnje udaljenoj od njegova doma u Connecticutu. Strastveni pušač navodno se ostavio cigareta.
- Strašno. On umire - izjavio je član obitelji. Newmanova supruga Joanne Woodward (78), s kojom je 50 godina u braku i imaju tri odrasle kćeri, je shrvana. Glumčev glasnogovornik i bolnica odbili su dati izjave. Da Newman ima rak počelo se nagađati još početkom godine. Pisali se da je već tada bio na operaciji raka. Sam Newman u travnju je demantirao da boluje od raka nakon što je otkazao dolazak na dobrotvornu zabavu. Isti mjesec otkazao je i gostovanje kod Davida Lettermana. Onda je u svibnju bez ikakvog objašnjenja otkazao i režiranje predstave.
- Znamo da je bolestan već nekoliko tjedana, no njegovi bližnji jedva daju ikakve informacije o njegovom stanju jer mu žele osigurati mir kako bi se posvetio borbi protiv bolesti - kaže izvor blizak obitelji Newman.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare