To je to što me zanima!

Glumac Robert Kurbaša bit će urednik vijesti koje vode djeca

BIJEG OD SVIJETA SAPUNICA Robert Kurbaša je prihvatio novi posao na katoličkom kanalu Laudato. Nedavno je dobio drugog sina, a silno želi imati i kćer
Vidi originalni članak

Dobili smo krasnu i talentiranu djecu, koja su preuzela glavnu ulogu u vođenju vijesti. Potpuno su se uživjeli u emisiju i velika je radost biti dio ove priče, kaže glumac Robert Kurbaša (38).

Splićanin je postao urednik informativne emisije, a na katoličkom kanalu će raditi s bivšim vaterpolistom Dubravkom Šimencom (49) i Rafaelom Dropulićem (32), pobjednikom talent showa Story Supernova. Robert će uređivati tjednu emisiju 'Dječji vrtuljak'.

- Ritam nije zahtjevan tako da smo najveći dio posla odradili u pripremi. Djeca su krasna i talentirana - rekao je glumac, koji je prije nekoliko mjeseci zatvorio dječju igraonicu u Zagrebu. Pokrenuo ju je sa zadarskom kolegicom Doris Pinčić Rogoznicom (27), ali se nisu imali vremena baviti njome. Kurbaša tvrdi da nikome nisu ostali dužni ni lipe i da za sljedeću godinu priprema nove projekte za koje vjeruje da će biti uspješniji.

- Sad jedva čekam voziti se kući za Božić, baš kao u pjesmi Chrisa Ree, jer su mi supruga, djeca i rodbina u Splitu. Već me čekaju okićena božićna jela, sarme, bakalar i sve što ide uz to - objasnio je Robert. Božićni dar je dobio već početkom prosinca kad je supruga Kristina rodila drugog sina.

– Ne stajemo dok ne dobijemo curicu. I Kristina i ja isto razmišljamo. Želimo podariti ljubav što većem broju djece. Naravno, koliko nam financijske mogućnosti to budu dopuštale - zaključio je Kurbaša.



Idi na 24sata

Komentari 4

  • Vjeverica od 2 grama 25.12.2015.

    Kako me lik džigeriše

  • irinn 25.12.2015.

    Preiritantan lik

  • DELETED222 25.12.2015.

    Dragi Robere i Kristina zelim Vam puno ali jakoooo puno lijepe i zdravee djecice koja ce veselo trckarati oko tebe i tvoje supruge dok se sa stila pusi rucak i ceka mala gladna usta Sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare