Obavijesti

Show

Komentari 4

Glumac Robert Kurbaša bit će urednik vijesti koje vode djeca

Glumac Robert Kurbaša bit će urednik vijesti koje vode djeca
3

BIJEG OD SVIJETA SAPUNICA Robert Kurbaša je prihvatio novi posao na katoličkom kanalu Laudato. Nedavno je dobio drugog sina, a silno želi imati i kćer

VIDEO

Dobili smo krasnu i talentiranu djecu, koja su preuzela glavnu ulogu u vođenju vijesti. Potpuno su se uživjeli u emisiju i velika je radost biti dio ove priče, kaže glumac Robert Kurbaša (38).

Splićanin je postao urednik informativne emisije, a na katoličkom kanalu će raditi s bivšim vaterpolistom Dubravkom Šimencom (49) i Rafaelom Dropulićem (32), pobjednikom talent showa Story Supernova. Robert će uređivati tjednu emisiju 'Dječji vrtuljak'.

- Ritam nije zahtjevan tako da smo najveći dio posla odradili u pripremi. Djeca su krasna i talentirana - rekao je glumac, koji je prije nekoliko mjeseci zatvorio dječju igraonicu u Zagrebu. Pokrenuo ju je sa zadarskom kolegicom Doris Pinčić Rogoznicom (27), ali se nisu imali vremena baviti njome. Kurbaša tvrdi da nikome nisu ostali dužni ni lipe i da za sljedeću godinu priprema nove projekte za koje vjeruje da će biti uspješniji.

- Sad jedva čekam voziti se kući za Božić, baš kao u pjesmi Chrisa Ree, jer su mi supruga, djeca i rodbina u Splitu. Već me čekaju okićena božićna jela, sarme, bakalar i sve što ide uz to - objasnio je Robert. Božićni dar je dobio već početkom prosinca kad je supruga Kristina rodila drugog sina.

– Ne stajemo dok ne dobijemo curicu. I Kristina i ja isto razmišljamo. Želimo podariti ljubav što većem broju djece. Naravno, koliko nam financijske mogućnosti to budu dopuštale - zaključio je Kurbaša.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin