To je to što me zanima!

Glumac se požalio na susret s obožavateljicom: 'Stavila je ruku na moju stražnjicu, jezivo'

Mislio sam da je slučajno, pa sam pomaknuo njenu ruku, ali ona je nastavila pratiti moju stražnjicu, ispričao je irski glumac Paul Mescal
Vidi originalni članak

Irski glumac Paul Mescal (27) požalio se da ga je obožavateljica neprimjereno dirala kada je pristao na fotografiranje s njom, prenosi ES Magazine

Obožavateljica ga je zamolila da se zajedno fotografiraju ispred kazališta 'Almeida' u Londonu. 

- Dok smo pozirali stavila je ruku na moju stražnjicu. Mislio sam da je slučajno, pa sam pomaknuo njenu ruku, ali ona je nastavila pratiti moju stražnjicu. Sjećam se da sam počeo osjećati napetost i primio me bijes. Okrenuo sam se prema njoj i rekao: ‘Što radiš? Makni ruku s mog dupeta - ispričao je Mescal. 

- Zadnja stvar koju želim je prozivati nekoga ispred kazališta, neugodno je za sve uključene, ali stvarno nije u redu. Bilo je odvratno, jezivo - dodao je. 

Objasnio je kakvo mu je općenito iskustvo od kada je poznat i obožavatelji ga prepoznaju. Tvrdi da je 97 posto vremena odlično, ali tih 3 posto netko ga dira po stražnjici. 

PAUL MESCAL Obitelj snimala reakciju glumca kad je shvatio da je nominiran za Oscara, nije mogao vjerovati

Inače, Mescal je nedavno nominiran za Oscara u kategoriji najboljeg glavnog glumca za ulogu u filmu 'Aftersun'. U drami, koju su mnogi kritičari nahvalili, glumac je utjelovio mladog oca Caluma. 

Mescal je veću pozornost javnosti stekao nakon pojavljivanja u mini seriji 'Normal People'. Značajnije uloge imao je u filmovima 'The Lost Daughter (Izgubljena kći) i 'God's Creatures (Božja stvorenja). 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Adisibio 24.02.2023.

    Nekad me je doista sram što sam muško. Vjerojatno mu muška ruka na dupetu ne bi smetala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare