To je to što me zanima!

Glumac velikog srca: Godinama je u tajnosti donirao bolnicama

Zvijezda filmova Brzina, Matrix i John Wick već neko vrijeme ima svoju humanitarnu zakladu, a otkrilo se da je Reeves posljednjih godina donirao milijune dječjim bolnicama
Vidi originalni članak

Kanadski glumac, redatelj i producent Keanu Reeves (54) u Hollywoodu slovi za jednu od ljubaznijih i skromnijih filmskih zvijezda. Iako je i ranije često pomagao potrebitima te donirao u dobrotvorne svrhe, otkrilo se da je Reeves posljednjih godina donirao milijune dječjim bolnicama. 

Zvijezda filmova Brzina, Matrix i John Wick već neko vrijeme ima svoju humanitarnu zakladu, koja je financirala razna medicinska istraživanja i bolnice. Često se na ovakve poteze poznatih gleda i kao na svojevrsnu reklamu, kojom se u javnosti prezentiraju kao dobročinitelji, ali glumac se pomaganjem nikad nije želio hvaliti. 

'TEŠKI ZAKON' Sedam činjenica zbog kojih je Keanu Reeves 'turbo super tip'

- Točno je, postoji humanitarna zaklada, ali ne želim da se moje ime povezuje s njom nego da ona pomogne onima kojima treba - svojedobno je u intervjuu priznao skromni Reeves. 

Keanuovoj sestri Kim još 90-ih je dijagnosticirana leukemija, koja je s vremenom dovedena u stanje remisije, a sigurno je i to iskustvo dodatno senzibiliziralo glumca i potaknulo ga na dobrotvoran rad. Iako glumac i dalje nije u braku, kruže priče kako se viđa s Halle Barry (52) s kojom trenutno snima treći nastavak filma 'John Wick'. 

- On je totalno njezin tip. Sviđa joj se njegova misterioznost i to što je bez obzira na slavu prizemljen - rekao je izvor blizak glumačkom paru. Keanu se još 1999. suočio s velikom tragedijom kad mu je djevojka Jennifer Syme rodila mrtvo dijete, kći Avu Archer Syme-Reeves. Dvije godine nakon nakon toga poginula je u prometnoj nesreći. Od tada je imao nekoliko kraćih veza i nikada se nije ostvario u ulozi oca. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Big💥Bang 18.12.2018.

    Uz Denzela, moja tiha patnja...💘💘

  • plik 18.12.2018.

    uskoro ćemo ovakav ćlanak čitati i o našem Modriću.. mislim da se i on samozatajno ubija od doniranja... :)))))

  • Jedan_dečko 18.12.2018.

    Gdje je sad ona MOC da kaze kako djevice nisu dobre...

Komentiraj...
Vidi sve komentare