To je to što me zanima!

Glumac 'Zakona i reda' silovao dvije žene, traže se druge žrtve

Robert Aaron Stephens žene je drogirao i silovao u svom domu nakon što bi ih vodio na razne zabave u Hollywoodu. Optužen je za silovanje dvije djevojke
Vidi originalni članak

Holivudski glumac u usponu, koji je svoje zapaženije uloge ostvario u serijama 'Zakon i red' i 'Las Vegas', optužen je za silovanje najmanje dvije djevojke, a policija traži još žrtava, piše RadarOnline.

Robert Aaron Stephens (33) uhićen je još u veljači prošle godine. Optužen je za niz seksualnih zločina, od silovanja,  sodomiziranja do prisilnog oralnog seksa. Losanđelska policija izvijestila je da su se svi zločini dogodili od svibnja 2009. godine do listopada 2010. godine. 

Stephens je žene drogirao i silovao u svom domu nakon što bi ih vodio na razne zabave u Hollywoodu.

Osim u američkim TV serijama i reklamama, Stephens je glumio i u filmu 'The Disappearance of Jenna Matheson' o ženi koja je silovana na zabavi nakon čega je nestala.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • beebee 08.02.2012.

    veliki napredak...čekala sam cijeli dan da vidim i jako sam sretna i ponosna....čovjek je objektivno gledajući, komad...terete ga za silovanje, a nijedna ga ne brani! neka sam i to doživjela!!!:)))

  • gđa78 08.02.2012.

    idiot...ako takav ne može imat ženu koju hoće..mislim stvarno.Fuj to je nešto najponižavajuće što žena može proć u životu.

  • lopy m 08.02.2012.

    To mu je od stresa na poslu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare