To je to što me zanima!

Glumačka zvijezda Emily Blunt stigla u Dubrovnik, pa u pratnji djece i dadilje prošetala gradom

Glumica je gradom prošetala u bijelom puloveru, trapericama i bijelim tenisicama. Na glavi je imala sunčane naočale, a na leđima šareni ruksak. Nije se ni po čemu isticala, ali fotograf ju je odmah primijetio
Vidi originalni članak

Britanska glumica Emily Blunt (38) u društvu djece i dadilje prošetala je starom jezgrom našeg najpoznatijeg grada na obali. Malena obitelj u Dubrovnik je stigla u pratnji oca i supruga Johna Krasinskog (39), koji u gradu snima nove epizode serije 'Jacka Ryana'.

POGLEDAJTE VIDEO: Emily Blunt u Dubrovniku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Emily je gradom prošetala u bijelom puloveru, trapericama i bijelim tenisicama. Na glavi je imala sunčane naočale, a na leđima šareni ruksak, što ne čudi jer se u šetnju uputila s djecom.

Sudeći prema fotografijama, cure su se ludo zabavljale. Fotograf Pixsella u jednom trenutku ih je 'uhvatio' kako skakuću po kamenim ulicama, ali i vire u izloge dućana. Kćeri i dadilja bile su ležerno odjevene, kao i glumica, a u rukama su nosile vrećice nakon što su u nekoliko dućana obavile manji shopping. 

Podsjetimo, poznati glumački par Emily i John zajedno imaju dvije djevojčice Hazel (6) i Violet (4). Ljubavnu vezu započeli su 2008., a vjenčali su se 2010. godine.

RADNI DAN JE GOTOV 'Jack Ryan' se pridržava mjera po Stradunu, a blisko društvo mu pravi osobna asistentica...

Glumicu Blunt mnogi znaju po ulogama u hit filmovima kao što su 'Na rubu budućnosti' s Tom Cruiseom (59), 'Vrag nosi Pradu', 'Nemogući susret' i 'Mjesto tišine' u kojem joj supruga glumi baš John. 

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU KEREKESH SHOWA: 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • morellozg 12.02.2022.

    Drago mi je ja sam Khal Drogo

  • 12.02.2022.

    I djevojka iz vlaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare