To je to što me zanima!

Glumačkom paru stiže prinova? Andrija: 'Spreman sam biti otac'

Izvor blizak glumačkom paru izjavio je za srpske medije da se Andriji i Sandri ostvarila dugogodišnja želja da postanu roditelji. Sandra je navodno uzela pauzu od kazališta kako bi se posvetila trudnoći
Vidi originalni članak

Glumačkom paru Andriji Miloševiću (42) i Aleksandri Tomić (32) stiže prva prinova, koju su dugo priželjkivali, rekao je izvor za Blic.rs.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kada su saznali da će postati roditelji Andrija i Sandra su skakali od zadovoljstva. To im je bila velika želja, koja im se sada ispunila. Mnogi već sada predviđaju da će biti brižni roditelji, a to se vidi kada se igraju s djecom svojih prijatelja - rekao je spomenuti izvor.

Dodao je da se Sandra odlučila povući iz kazališta kako bi se posvetila trudnoći. Par je navodno sretne vijesti podijelio samo s najužim krugom ljudi, te nisu željeli odgovoriti na upite novinara o istinitosti glasina.

Međutim, ranije su u više navrata su za medije izjavili kako jedva čekaju postati roditelji. 

- Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i bit će. Ne možete kalkulirati ništa, a posebno ne djecu. Sve mora ići iz ljubavi - rekao je ranije Andrija.

BAR JE NJEMU SMIJEŠNO Andrija Milošević neprestano priča viceve curi, a ona ga jedva podnosi: 'Je li to stvarno vic?'

Andrija i Sandra u vezi su deset godina, a glumac tvrdi da su spremni reći sudbonosno 'da', ali ih muči realizacija vjenčanja.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S MELKIOROM

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ...15... 06.10.2021.

    Ajde sretno. I neka bude Anakin.😉🙃

Komentiraj...
Vidi sve komentare