To je to što me zanima!

Glumci AVA-ine sapunice "Zakon ljubavi" u štrajku

U AVA-i tvrde da nije riječ o štrajku glumaca, već o bolesti redatelja serije “Zakon ljubavi”. Glumci iz sapunice nisu ništa htjeli komentirati
Vidi originalni članak

Glumci sapunice “Zakon ljubavi” u utorak nisu radili. Prema neslužbenim informacijama, odlučili su štrajkati dok im vlasnik produkcijske kuće Roman Majetić ne isplati honorare.
- Ne znam što se događa jer danas ne trebam snimati, ali stvarno mi je bezveze da Majetića prozivaju jer honorari kasne jedan mjesec. Pa to je najnormalnija stvar u ovom poslu, a Romanu je to sad prvi put i obećao je da će nam uplatiti dva honorara odjedanput - kazala je Dolores Lambaša.
Nitko drugi to nije komentirao. Ističu da im ugovor s AVA-om brani bilo kakve istupe u medijima. Glasnogovornik AVA-e tvrdi da nije riječ o štrajku, već da su snimanje odgodili zbog bolesti Aleksandra Jankovića, jednog od redatelja.
“Zakon ljubavi” osim njega režiraju Nikola Ivanda te Majetić, a u AVA-i nisu objasnili zašto netko od njih ne “uskoči” umjesto Jankovića. Glumci bi honorare trebali dobiti 15. studenoga.

AVA-I POSAO NE IDE DOBRO
Prve četiri AVA-ine sapunice emitirao je HTV, a mediji su pisali da ih je HRT debelo preplatio. “Zakon ljubavi” ide na Novoj, koja je Majetiću navodno platila pola, a drugu polovicu trebali bi namaknuti od reklama, što vjerojatno ne ide po planu jer serija ima znatno manju gledanost od konkurentske “Sve će biti dobro”.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • had 11.11.2008.

    Bravo pice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare