To je to što me zanima!

Glumci kultne komedije snimili su i nastavak 25 godina kasnije

Film je 1994. postigao ogroman uspjeh i postao britanski film s najvećom zaradom u povijesti. Radnja filma prati Charlesa (Hugh Grant) i njegove prijatelje...
Vidi originalni članak

Glumci romantičnog filma 'Četiri vjenčanja i sprovod' okupili su se 25 godina nakon snimanja tog kino hita. Originalna glumačka postava snimila je sad i kratki film 'Dan crvenog nosa i vjenčanje'. Tim filmom podržali su britansku humanitarnu organizaciju koja prikuplja sredstva za pomoć siromašnoj djeci.

Redatelj filma je originalni redatelj iz filma 'Četiri vjenčanja i sprovod' Mike Newell. U 'Danu crvenog nosa..' glume i Hugh Grant, Andie MacDowellKristin Scott Thomas, John Hannah, Rowan Atkinson, James Fleet, David Haig, Sophie Thompson, David Bower, Robin McCaffrey, Anna Chancellor, Rupert Vansittart, Simon Kunz, Sara Crowe i Timothy Walker.

Film 'Četiri vjenčanja i sprovod' je 1994. postigao ogroman uspjeh i postao britanski film s najvećom zaradom u povijesti. Radnja filma prati Charlesa (Hugh Grant) i njegove prijatelje kroz razne društvene situacije.

Pratite nas na našem Instagram profilu!  

VARAJU I TO DOBRO SKRIVAJU: Ovi horoskopski znakovi su najveće varalice, ne poznaju vjernost u vezi

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare