To je to što me zanima!

Glumci za DJ pultom: Snimili film pa su se rasplesali u Gjuri

U klubu Gjuro 2 u utorak navečer okupila se glumačka ekipa predvođena redateljicom Sarom Hribar. Veselo društvo puštalo je hitove omiljenih izvođača
Vidi originalni članak

Nakon što su završili sa snimanjem filma 'Al' tata ti me voliš', redateljica Sara Hriba odlučila je s glumačkom ekipom to proslaviti u klubu Gjuro 2. Dio glumaca predvođenih Dijanom Vidušin, Mislavom Čavajdom i Ivanom Glowatzkyjem stao je s redateljicom za DJ pult. Puštali su hitove svojih omiljenih izvođača poput Jinxa, Darka Rundeka, Arethe Franklin, Eurythmicsa i drugih. Za ostatak večeri pobrinuo se DJ PalMer koji je miksao electro, disco, funk, pop rock, hitove 80-ih i Studia 54. U hitovima je uživala voditeljica Zlata Muck koja je postala zaštitno lice Plavog telefona u humanitarnoj akciji Garažna prodaja slika.

U sklopu programa Heart&Art svoje slikarske radove je pokazala mlada umjetnica Melita Matović dok su polaznice Škole orijentalnog plesa Shimmy pokazale nekoliko vrsta trbušnih plesova. Dizajnerice Melita Matarić i Petra Radović su pokazale svoj nakit od metala, stakla, bakra, srebra i dragog kamenja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • SKY1 29.03.2012.

    Đuuuuurrrooooo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare