To je to što me zanima!

Glumcu od udarca puknuo bubnjić u nasilnoj 'Garaži'

BRUTALNA 'GARAŽA': Vedrana Živolića kolega Frano Mašković ozlijedio je na predstavi u New Yorku. Mladen Badovinac na probi je slomio nos
Vidi originalni članak

Zagrebačko kazalište mladih oduševilo je Amerikance predstavom “Garaža” Zdenka Mesarića. Kritičari su priču o apokaliptičnu svijetu usporedili s filmom “Klub boraca”, u kojem glume Brad Pitt (46) i Edward Norton (40). Prije premijere u kultnom kazalištu La MaMa u New Yorku, glumci su borilačke vještine uvježbavali s profesionalnim trenerom Marinkom Petričevićem. Mladen Badovinac iz TBF-a slomio je nos, a prije nekoliko dana glavnom liku Binatu, kojega glumi Vedran Živolić (23), puknuo je bubnjić. Kazališni otac Frano Mašković (31) udario ga je po uhu i oštetio mu sluh. Vedrana su odveli u bolnicu. Dobio je lijekove, a odredili su mu i strogo mirovanje. Redatelj Ivica Buljan zbog ozljede je morao promijeniti nasilne scene u predstavi. Iako ne čuje na jedno uho, Vedran i dalje odlazi na sve probe i odrađuje predstave.
- Kod nas je nemoguće vidjeti takav multikulturalizam. U kazalište dolaze Japanci, Rusi... i svi su oduševljeni predstavom. Vrištali smo od sreće - kazali su glumci koje zagrebačka premijera čeka 13. veljače. Slobodno vrijeme iskoristili su za razgledavanje grada i kupnju.

USPJEH SU PROSLAVILI U OBLIŽNJEM KAFIĆU
Glumci su uoči premijere jedva zaspali od nervoze. Po završetku predstave, iza pozornice su se od sreće grlili i ljubili poput djece. Uspjeh su proslavili u obližnjem kafiću. Uz pivo i viski zabavljali su se do jutra. U New Yorku će u dva tjedna odigrati osam predstava.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_39492 05.02.2010.

    Mladene sinko koliki si...

Komentiraj...
Vidi sve komentare