To je to što me zanima!

Glumi da je Justin Bieber i pjeva njegove pjesme na koncertima: 'Ma daj si nađi više pravi posao'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Umjetna inteligencija izgleda nije jedina koja prijeti glazbenoj industriji, jer se na sceni pojavljuje sve više onih koj oponašaju glazbenike, a ovaj obožatelj je dosegao novu razinu: umjesto Biebera održava i koncerte
Vidi originalni članak

'Dvojnica' Taylor Swift (33), TikTokerica Ashley Leechin našla se u centru pozornosti kad se prerušila u popularnu pjevačicu i prošetala se ulicama Los Angelesa u društvu tjelohranitelja i 'prevarila' brojne obožavatelje.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Puno veći korak učinio je francuski dvojnik Justina Biebera (29), koji čak i nastupa kao popularni pjevač. Dylan Desclos (27) dugo je radio na izgledu, ima čak i identične tetovaže kao pjevač, a kaže da ga često opsjedaju i obožavatelji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dylan Desclos jaydy (@dylandesclos_jay)

- Mislim da sličimo po nekim crtama lica, ali najviše po stavu. Postao sam dvojnik tako što sam otišao na njegov koncert. Uslikao sam puno fotografija i jednostavno sam mislio da izgleda jako kul - ispričao je profesionalni umjetnik, prenosi New York Times

Dodao je da je s poslom 'oponašanja' krenuo prije šest godina, kad su ga počeli uspoređivati s pjevačem. Danas je on prava senzacija u Francuskoj, gdje diljem zemlje nastupa s obradama popularnih pjesama, a dio je objavio i na društvenim mrežama. 

IZAZVALA LAVINU REAKCIJU Justin Bieber i Hailey su pred razvodom? Fanovi tvrde kako je Selena to otkrila novim videom

- Puno ljudi mi je reklo da izgledam kao Bieber, ali sad pazim i da se odijevam kao on. S njim dijelim izgled i taj prepoznatljiv stil, a imamo i iste tetovaže - rekao je i podijelio da mu je najbolji nastup bio u Monaku gdje je nastupao s ostalim dvojnicima u pauzama između nastupa 'pravih' glazbenika.

Izgleda da se trud isplatio jer ga obožavatelji teško razlikuju od pjevača, a podijelio je da su mu znali kucati i na vrata hotela u dva ujutro i da je na osobnoj koži osjetio kakav je osjećati kad te fanovi 'progone'. Potpisuje osobne predmete fanova i Bieberove albume, fotografira se s 'hordom', a podijelio je da je jednom, u svoj gužvi, bio i opljačkan. 

Scooter Braun Carstvo mu se raspadalo dok se on zabavljao u Hrvatskoj: 'Više nisam menadžer ni samom sebi'

Ipak, podrška nije univerzalna - neki obožavatelji niti ne vide sličnost s pjevačem, dok drugi smatraju da se nepravedno koristi Bieberovom slavom i da treba pronaći 'pravi posao'. Unatoč svemu, Desclos je zahvalan na svim prilikama koje ima i raduje se budućim nastupima u Europi.

- Planiram nastupati od Engleske i Njemačke, do Italije, Španjolske i Portugala i održati svoju strast živom gdje god krenem - zaključio je. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare