To je to što me zanima!

Glumica Ana Majhenić je iz skloništa uzela kujicu i štene

Glumica često posjećuje azil u Virovitici. Šeta sa psima, igra se i čisti im kućice. I na društvenim mrežama prati rad udruga za zaštitu životinja i pomaže im
Vidi originalni članak

Ana Majhenić (33) volontira u azilu u Virovitici i brine se o 70-ak pasa. Nakon što je od tamo udomila kujicu Miffy dok je još bila štene, glumica se vratila i po njezinu majku.

- Miffyna mama u skloništu je dobila ime po našoj atletičarki Blanki Vlašić. Iako je rastom mala, nema te ograde koju ne može preskočiti - kaže glumica. Pseća obitelj u njezinu domu ima sve što želi, a društvo im pravi i Anina mačka. Kad god zbog predstava putuje u Viroviticu, glumica često posjećuje tamošnji azil.

Šeta sa psima, igra se i čisti im kućice. I na društvenim mrežama redovito prati rad udruga za zaštitu životinja i pomaže im udomiti pse. Glumica je bila i kuma Yogiju, zlostavljanom 10-godišnjem mješancu njemačkog ovčara. Imao je sreće i brzo je našao dom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Azur 31.12.2014.

    Vi, kao biva, naivni i ne znate potraziti na Googlu.: Kazalisna glumica u Virovitici i snimala je: Televizijske uloge[uredi VE | uredi] "Zakon ljubavi" kao Olga Bakić (u mladim danima) (2008.) "Ne daj se, Nina" kao Ivanka (2007.) "Obični ljudi" kao Matija Kincl Dragan (2006.-2007.) Filmske uloge[uredi VE | uredi] "7 seX 7" kao Ona (2011.) "Neke druge priče" kao gost na partiju (2010.) "Kanjon opasnih igara" kao Ketty Keller (1998.)

  • james007 30.12.2014.

    Niste gledali seriju Obični ljudi ? Jel sad znate? Glumila je Matiju :)

  • svejedobro 30.12.2014.

    Pohvalno je to što radi :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare