To je to što me zanima!

Glumica Ashley Judd: Harvey Weinstein mi je uništio karijeru

Glumica Judd je još krajem 2015. za američki časopis Variety rekla rekla da ju je netko seksualno napastovao, ali u to vrijeme nije htjela otkriti ime
Vidi originalni članak

Glumica Ashley Judd (50) podnijela je u ponedjeljak tužbu zbog seksualnog uznemiravanja protiv hollywoodskog mogula, suosnivača Miramax filma i producenta Harveyja Weinsteina (66).

NAPOKON JE PROGOVORILA Thurman: Weinstein me gurnuo na pod, a onda se počeo skidati

Judd je na sudu u Los Angelesu optužila Weinsteina da joj je, nakon što je odbila njegova nasrtanja, uništio karijeru i svojim utjecajem u Hollywoodu onemogućio glumu u brojnim filmovima, među kojima i u blockbuster trilogiji 'Gospodari prstenova' sir Petera Jacksona (56) . 

Glumica je inače bila jedna od prvih koja je prekinula šutnju o producentu, optuženom da je uznemiravao, seksualno napastovao ili silovao stotinjak žena, među kojima i zvijezde poput Angeline Jolie, (42) Gwyneth Paltrow (45), Lee Seydoux (32) i Ume Thurman (48). 

NIŠTA OD DOGOVORA Propala 500 milijuna vrijedna prodaja tvrtke seks predatora

Podsjetimo, policija je već započela s istragama optužbi za seksualno uznemiravanje, koje su brojne glumice podigle protiv Weinsteina, i to u Londonu, Los Angelesu i New Yorku. Redatelj se ispričao zbog 'svog lošeg ponašanja prema ženama tijekom godina', ali poriče svaku optužbu za seks bez pristanka druge strane. 

U tužbi Judd tvrdi da je Weinstein 'blaćenjem njenog imena' uništio njezine izglede da se pojavi u trilogiji Petera Jacksona 'Gospodar prstenova', inače jednoj od najisplativijih u povijesti filma. Weinstein je, kako tvrdi glumica, rekao redatelju i svojoj koproducentici da je rad s glumicom 'noćna mora'. 

ROSE O WEINSTEINU: 'Lažirala sam orgazam i kroz suze gledala kako masturbira'

- Tim je neutemeljenim napadima Weinstein uspio uvrstiti Ashley na crnu listu i uskratio joj mogućnost da radi na nastavcima filmova koji su zaradili milijarde dolara i 17 Oscara - stoji u tužbi.

Glumica Judd je još krajem 2015. za američki časopis Variety rekla rekla da ju je netko seksualno napastovao, ali u to vrijeme nije htjela otkriti ime. Tek je dvije godine kasnije, krajem 2017., u javnost izašla s podatkom da je riječ o filmskom mogulu Weinsteinu, koji ju je navodno 'napao' za vrijeme snimanja filma 'Kissed The Girl'. 

Judd je do 2013. bila u braku s umirovljenim britanskim vozačem utrka Dariom Franchittijem (46).

Idi na 24sata

Komentari 21

  • dillinger_1 01.05.2018.

    Zabrinjavajuće je što dosta komentatora staje na stranu zlostavljača

  • sol 01.05.2018.

    Sad se sjetila na zalasku, da je nekada bla mlada i nudila, tante za tante,

  • bezobrvenajeziku 01.05.2018.

    Kad su bile anonimne onda su šutile i sanjale o karijeri i davale su p.... Sad kad imaju ime i prezime sad su svetice..

Komentiraj...
Vidi sve komentare