Obavijesti

Show

Komentari 53

'Lažirala sam orgazam i kroz suze gledala kako masturbira'

'Lažirala sam orgazam i kroz suze gledala kako masturbira'
5

POTRESNO Glumica McGowan je u svojoj knjizi 'Brave' detaljno opisala kako ju je producent Harvey Weinstein, za kojeg je tada snimala filmove, silovao u hotelskoj sobi

VIDEO

Hollywood me pretvorio u savršenu igračku za seks, piše Rose McGowan (44) u svojim memoarima 'Brave' koji se od danas prodaju na američkom tržištu za 18 dolara (oko 107 kuna). 

U knjizi, glumica poznata po ulogama u seriji 'Čarobnice' te u filmu Roberta Rodrigueza 'Planet Terror', opisuje kako je izgledao njezin, kako tvrdi, stravičan susret s filmskim producentom Harveyjem Weinsteinom (65) koji je tada bio na čelu filmskog studija 'Miramax'. 

Na filmskom festivalu Sundance u gradu Park City savezne države Utah, 1997. se prikazivao film Phantom u kojem je Rose imala jednu od glavnih uloga. Tada je imala 23 godine. Za vrijeme prikazivanja filma, iza nje je sjedio Weinstein, koji je film producirao i za kojeg je vjerovala, kaže, da će joj 'isplanirati cijeli karijeru'. Tada je glumila u već dva njegova filma. 

REUTERS/PIXSELL Reuters/Pixsell Pixsell
8
| Foto: Reuters/PIXSELL, Screenshot/L'Equpie

- Nakon projekcije zvao me na sastanak u restoran, ali mi je njegov asistent rekao da ipak dođem u njegovu sobu. Vjerovala sam da ćemo pričati o mojim budućim projektima. Nakon pola sata, prišao mi je, strgnuo svu odjeću s mene i gurnuo me prema jacuzziju. Izgledao je kao čudovišni rastopljeni ananas - piše McGowan. 

'Ponudio mi je uloge i otkopčao hlače te me gurnuo na koljena'
'Ponudio mi je uloge i otkopčao hlače te me gurnuo na koljena'

Njezino iskustvo slično je onome talijanske glumice Asije Argento (42) koju je Harvey napao samo nekoliko mjeseci poslije Rose, na filmskom festivalu u Cannesu. 

PA/Pixsell

- Na silu mi je pružio oralni seks, a istovremeno je masturbirao. Ukipila sam se. On je stenjao. Kroz suze sam vidjela njegovu spermu kako pluta na mjehuriću u jacuzziju - opisala je Rose koja je, kao i Argento, lažirala orgazam kako bi sve što prije bilo gotovo. 

Nakon toga, morala se pojaviti na crvenom tepihu i pozirati. Već tada je, tvrdi, svom kolegi Benu Afflecku (45) rekla što joj se dogodilo.

Godina revolucije u showbizu: Žene su raskrinkale predatore
Godina revolucije u showbizu: Žene su raskrinkale predatore

- K vragu, rekao sam mu da to prestane raditi - navodno joj je odgovorio Affleck, kojeg je proslavio film 'Dobri Will Hunting', nastao pod okriljem Miramaxa. 

Nakon silovanje, osjećala se, piše, prljavo. 

- Bila sam povrijeđena i iskreno tužna do srži. Razmišljala sam o tome kako je večer prije sjedio iza mene na projekciji i pitala sam se jesam li ja kriva što se to dogodilo - piše glumica. 

Weinstein je, još nakon članka u The New Yorku Timesu koji ga je raskrinkao, rekao da su svi seksualni odnosi sa ženama koje su ga optužile za seksualno zlostavljanje bili na obostrano zadovoljstvo. 

Rose se nakon silovanja 1997. nagodila s Weinsteinom izvan suda za 100.000 dolara (oko 598.000 kuna).

Prije izlaska članka o Weinsteinu objavljenog u listopadu 2017., otkrila je nedavno, posrnuli moćnik ponudio joj je milijun dolara za šutnju, a ona je novac odbila i progovorila o njegovom zlodjelu, kao i brojne druge žene koje su ga optužile za seksualno zlostavljanje. 

Screenshot

McGowan se u memoarima osvrnula i na svoju neslavnu 'golu haljinu' iz 1998., koju je nosila na MTV-jevim nagradama. 

- To je bio moj način da sebi vratim svoje tijelo - rekla je. 

 

💧🌫💧🌫💧 #rosearmy

A post shared by Rose McGowan (@rosemcgowan) on

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin