To je to što me zanima!

Glumica Bastaić: Ante je pun pogodak, ulet me je oduševio

Glumica Csilla Barath Bastaić kaže da, iako je riječ o kratkoj minutaži reklame, zahtjevan je angažman jer se u njemu najviše vidi koliko netko zapravo ima smisla za komiku i brzinu
Vidi originalni članak

Puno se radilo, ali i smijalo. Snimanje je trajalo od ranog jutra do kasno navečer, ispričala je Csilla Barath Bastaić (36). Glumica je snimila tri reklame za telekomunikacijsku mrežu, a kontaktirali su je iz agencije s kojom je radila prije nekoliko godina.

ZDRAVLJE NA STOLU Zdravi obiteljski meni: Tjedni jelovnik za prevenciju pretilosti

- Bila je to lijepa i ugodna suradnja koja mi je, vjerujem, otvorila vrata i za ovaj projekt - istaknula je Csilla.

Kaže kako su imali vrlo naporan tempo snimanja, ali da je zahvaljujući dobroj ekipi, bilo opušteno i zabavno. Glumica je upoznala i pjevačicu Lidiju Bačić (32), za koju misli da se dobro snašla u ovoj za nju novoj vrsti posla. Od nekoliko verzija reklame Csilla ističe kako joj je najdraža ona u kojoj kolega Ante Krstulović (37) pristupi njezinu i Lidijinu stolu.

- Ova reklama je utoliko zahtjevnija jer se radi o kratkoj minutaži u kojoj se transparentno vidi koliko neki glumac ima smisla za komiku i brzinu - ispričala je Csilla. Dodala je kako je tako i Ante u tom smislu definitivno pravi glumački pogodak.

Glumica kaže da je cijelo snimanje prošlo iznimno glatko, a prihvaćajući tu reklamu i znajući tko produkcijski stoji iza nje, znala je da će atmosfera na setu biti vrlo ugodna i opuštena.

Gumački pogodak: Csilla ističe kako je njezin kolega Ante Krstulović pravi pogodak u jednoj verziji reklame jer je brz i komičan. Za Lidiju Bačić kaže da se dobro snašla

- Sve reakcije oko reklame su jako pozitivne i čak su nadišle moja očekivanja - istaknula je Csilla. Što se tiče “zafrkavanja” na njezin račun tiče, prijatelji, dečko i obitelj znaju da se bavi glumačkim poslom već 18 godina.

- Ni oni, a ni ja ne vidimo razlog zašto bi se mene ili bilo koga drugog zafrkavalo na taj račun - objasnila je glumica.

Csilla je u počecima svoje karijere igrala u prvoj hrvatskoj telenoveli “Villa Maria”, a donedavno je snimala seriju “Čista ljubav” na Novoj TV u kojoj je tumačila lik Dine. Ulogu je dobila na audiciji, a sretna je i zahvalna što je dobila tu priliku. Kaže kako je Dina oštra žena.

- Žena bez dlake na jeziku, zna se zauzeti za sebe i svoje stavove, svoj brak, svog muškarca. Snažna žena - ispričala je Csilla.

ASTRO PRIVLAČNOST Ono najseksepilnije na svakom znaku - pronađite svoje adute

Glumica dodaje kako se ne može reći da se ulogom u “Čistoj ljubavi” vratila na male ekrane jer je ipak sve ove godine, pa i kad je otišla u Englesku, održavala kontinuitet pojavljivanja na televiziji samo u drugim formatima. Riječ je o humorističnim i dramskim serijama kraćeg formata.

- Uloga Dine svakako jest veća uloga od prijašnjih i zahvalna sam da sam dobila priliku ponovno surađivati s istom sjajnom ekipom - napomenula je Csilla. Glumica je bila neko vrijeme u Engleskoj kako bi proširila svoje obrazovanje, a gledajući iz današnje perspektive, kaže da je to tada bio nužan i možda najbitniji korak u poslovnom i privatnom smislu.

- Ostvarila sam neke vrlo zanimljive projekte i upoznala puno zanimljivih ljudi - pojasnila je Csilla. Dodaje kako još održava veze s Londonom i dragim ljudima j, a aktualni su i neki poslovni planovi. Ipak, ovo vrijeme koristi kako bi se koncentrirala na nove projekte u Hrvatskoj kojih je, dodaje, sve više. Csilla ističe da u svom poslu najviše cijeni kolektiv i pozitivni odnos prema radu na nekom projektu.

- Teško podnosim potkopavanja, negativu i općenito lošu atmosferu - objasnila je glumica što joj smeta.

Najbitniji korak: Glumica je proširila obrazovanje u Engleskoj i kaže da je to bio najbitniji korak za nju

Trenutačno je u fazi pregovora za nekoliko projekata i ističe da bi bilo prerano govoriti o njima, a igra u predstavi “Teror tolerancije” u ITD Teatru. Usto ima ulogu u dvije predstave u zagrebačkom kazalištu Kerempuh, a riječ je o “Samoubojici” i “Jedan sluga, dva gospodara”.

- Na jesen pripremam predstavu ‘Ništa ljubav samo sex’ ‘Luda kuća” s Reneom Bitorajcem u novom prostoru ‘Luda kuća’. Tome se jako veselim jer radim s još tri glumice, Petrom Dugandžić, Iskrom Jirsak i Katarinom Baban, na temi koja će vjerujem svima biti zanimljiva - ispričala je glumica. Od 2016. u vezi je sa spikerom Matkom Antonovićem.

Csilla ističe kako zadržavanje privatnosti kod nje zauzima visoko mjesto na listi prioriteta njezina posla. Zato se trudi ne previše medijski eksponirati jer je svjesna da to medijima, kao i mnogim ljudima, stvara privid bliskosti, odnosno poznavanje te osobe i često si daju pravo zadirati tamo gdje im nije mjesto.

- Naravno, postoje neke zadatosti posla koje se moraju poštovati i ne mogu izbjeći, ali balans je ono čemu težim. Nadam se da za sada uspijevam u tome - zaključila je Csilla.

VIDI OVO: Khloe napokon objavila slike kćerkice True

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Rusulica 14.05.2018.

    Jedna od glupljih reklama!

  • Guest_user_38112 13.05.2018.

    Bolja od lidije beskonačno

Komentiraj...
Vidi sve komentare