To je to što me zanima!

Glumica hrvatskih korijena rodila prvo dijete u tajnosti

Stana je vijest otkrila objavom na Instagramu povodom nedavnog Dana očeva, koji se u Kanadi obilježava 19. lipnja, gdje je svom suprugu čestitala taj dan
Vidi originalni članak

Glumica hrvatskog podrijetla Stana Katić (44) prošle godine zajedno sa suprugom Krisom Brkljač dobila je dijete. Sve to je se odvilo van očiju javnosti, a sve je potvrdio blizak izvor glumici, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stana je vijest otkrila objavom na Instagramu povodom nedavnog Dana očeva, koji se u Kanadi obilježava 19. lipnja, gdje je svom suprugu čestitala taj dan.

- Sretan Dan očeva svim očevima, no najsretniji želim svojoj ljubavi. Najbolja odluka koju sam ikada donijela je da se spojim s tobom. Volimo te i sretni smo što možemo dijeliti ovaj život s tobom - napisala ja glumica ispod fotografije.

ZVIJEZDA '102 DALMATINCA' Očajna glumica traži prijatelje da joj doniraju 175 tisuća kuna: 'Razvod me doveo do bankrota'

Kako otkriva izvor blizak glumici rodila je prošle zime i sada uživa u obiteljskoj idili.

Podsjetimo,  Stana i Kris vjenčali su se 2015. godine. Vjenčanje je održano na jadranskoj obali. Glumica je svoju najveću slavu stekla u seriji 'Castle' gdje glumi detektivku Kate Beckett.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Čeljo Brtika 21.06.2022.

    Ona ima srpske korijene, ne hrvatske. Ali je iz Dalmacije.

  • 21.06.2022.

    Stana Katić je Srpkinja iz Republike Hrvatske po roditeljima koji su otišli iz iste u Kanadu.

  • bree77 21.06.2022.

    Tko zna tko je rodio,ima ona koju godinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare