To je to što me zanima!

Glumica iz 'Dosjea X': Da živim s dečkom bio bi to kraj veze...

Priznala je kako bi njezinoj vezi sa scenaristom 'odzvonilo' kada bi živjeli 'pod istim krovom'. 'Ništa nas ne sputava i u imovinskom smislu ne patimo od straha što će se dogoditi ako si jednoga dana odlučimo reći zbogom
Vidi originalni članak

Brojne generacije odrasle su uz legendarnu seriju 'Dosjei X', u kojoj je glavnu žensku ulogu FBI-eve agentice Scully imala Gillian Anderson (51).

Britanska glumica u novom intervjuu iskreno je progovorila o svojoj netipičnoj vezi s poznatim scenaristom Peterom Morganom (56) te usklađivanju majčinstva s glumačkom karijerom

U razgovoru za The Sunday Times priznala je kako bi njezinoj vezi sa scenaristom bo kraj kad bi živjeli 'pod istim krovom'.

- Da živimo skupa, to bi bio kraj naše veze. Savršeno funkcioniramo i uvijek je poseban osjećaj kada se vidimo. Na taj način mogu se u potpunosti posvetiti svojoj djeci. Mi biramo kada ćemo biti zajedno. Ništa nas ne sputava i u imovinskom smislu ne patimo od straha što će se dogoditi ako si jednoga dana odlučimo reći zbogom -  priznaje zvijezda 'Dosjea X'.

Dodala je da kad se dugo ne vide da joj počinje nedostajati osoba s kojom želi biti što je, kaže, lijep osjećaj.

- Posebno se dobro osjećam kada u partnerovu stanu vidim hlače kako leže na podu i samo ih prekoračim jer moj posao nije da nešto učinim u vezi s tim - iskreno progovara Anderson.

U  intervjuu se također dotaknula pitanja majčinstva i glumačke karijere izjavivši kako je oduvijek maštala o ulogama koje joj se nude i kako zbog toga ne žali što ponekad ne provodi više vremena s djecom.

S bivšim partnerom, psihologom Markom Griffithsom (53) od kojeg se rastala 2012. godine, Gillian ima dvojicu sinova, Oscara (13) i Felixa (11), dok s bivšim suprugom Clydeom Klotzom (58) ima kćer Piper (25).

U novoj sezoni popularne Netflixove serije 'The Crown' o britanskoj kraljevskoj obitelji, Anderson će zaigrat ulogu najpoznatije britanske premijerke, 'čelične lady' Margaret Thatcher.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 33

  • max2017 16.01.2020.

    Baba ima "dečka"?.......cure i dečki u staračkom domu.......Terminologija na novom nivou.....

  • mamacitabonita 14.01.2020.

    Prekrasna zena

  • Demetra 14.01.2020.

    Kaj sad, pa kaj se ona nije deklarirala kao lezbijka?

Komentiraj...
Vidi sve komentare