To je to što me zanima!

Glumica iz 'Seinfelda' i 'Orange Is the New Black' preminula u 74. godini, borila se s rakom

Kathryn Kates se pojavila u nekoliko poznatih TV serija, a preminula je u krugu obitelji nakon borbe s teškom bolešću. 'Bila je nevjerojatno hrabra, mudra i puna ljubavi za ljude oko sebe', istaknuli su njeni kolege
Vidi originalni članak

Glumica Kathryn Kates, koju gledatelji znaju po ulogama u 'Seinfeldu' i 'Narančasta je nova crna' preminula je u 74. godini nakon borbe s rakom pluća, a uz nju su bili biski članovi obitelji. 

- Nakon duge i teške borbe s rakom pluća, Kathryn je preminula. Bila je nevjerojatno hrabra, mudra i puna ljubavi za ljude oko sebe - podijelila je njezina agencija Headline.

Iz agencije su za Kates imali samo najljepše riječi, a istaknuli su da je imala nevjerojatno puno strpljenja i mudrosti.

Uvijek ćemo te pamtiti i obožavati. U našim srcima ostat ćeš kao moćna snaga prirode kakva si bila. Nedostajat ćeš nam.

Kates je bila jedna od osnivačica kazališta Colony Theatre in Burbank u Kaliforniji, a prijatelji su za nju rekli da se unatoč bolesti nije nikada žalila te da je snimala gotovo do zadnjeg dana. 

U seriji 'Narančasta je nova crna' je glumila Amy Kanter-Bloom, majku bivšeg zaručnika Piper Chapman, a u Seinfeldu se pojavila u dvije epizode. 

JESTE LI IKAD PRIMIJETILI OVO? U 'Seinfeldu' gledatelji zapazili zanimljiv detalj: Na zidu su slike poznatog hrvatskog slikara

Na njezinom je Instagram profilu objavljen video nakon smrti, na kojem ona izvodi dirljivi sonet.

- Nemoj stajati na mom grobu i plakati, mene više nema. Ne spavam, ja sam tisuću vjetrova koji pušu i svjetlucanje u snijegu...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kathryn Kates (@officialkathrynkates)

Idi na 24sata