Show

Komentari 10

U 'Seinfeldu' gledatelji zapazili zanimljiv detalj: Na zidu su slike poznatog hrvatskog slikara

U 'Seinfeldu' gledatelji zapazili zanimljiv detalj: Na zidu su slike poznatog hrvatskog slikara

'Hrvatska' se često pojavljuje kao mjesto radnje u nekoj popularnoj stranoj seriji, pjesmi, filmu ili video igri, a dolaskom sitcoma 'Seinfeld' na Netflix, obožavatelji su primijetili još jednu našu prepoznatljivost

Serija "Seinfeld" stigla je na Netflix prije mjesec dana što je opet pobudilo interes gledatelja. Obožavatelji su opet na društvenim mrežama počeli raspravljati o seriji i dijeliti nepoznate detalje, a jedan detalj ovih dana je posebno privukao pažnju.

Naime, neki su gledatelji istaknuli scenu u epizodi 'The shower head' u kojoj se pojavljuju slike našeg poznatog slikara Zvonimira Mihanovića (75).

U toj sceni Kramer ulazi u Elainein ured i zahtijeva od Elaine da mu dopusti tuširanje u njezinom stanu. S hodnika ovaj razgovor načuje Elainein šef Mr.Peterman koji ulazi u ured i izbacuje Kramera.

Upravo se tada na zidu pored Kramera i Elaine mogu vidjeti dvije slike s motivima koji su tipični za Mihanovića.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Seinfeld' se po prvi put emitirao od 1989. do 1988. godina na NBC-u. Isprva su naručene samo četiri epizode, a producenti su nekoliko puta skoro otkazali seriju, jer su mislili da nitko neće gledati epizode u kojima se ništa ne događa.

Ipak, serija je postala jednako popularna među kritičarima i gledateljima, do te mjere da je iznenadila i samog Seinfelda.

Najčitaniji članci