To je to što me zanima!

Glumica iz serije 'Roseanne' bila u braku sa ženom, odgajaju sina

Sara Gilbert najpoznatija je po ulozi Darlene Conner, kćeri Roseanne Barr iz istoimene serije, te po ulozi u seriji 'The Conners' koja je ovih dana najavila novu sezonu
Vidi originalni članak

Glumica Sara Gilbert (46) proslavila se ulogom Darlene Conner, sarkastične kćeri u seriji 'Roseanne' za koju je dobila čak dvije Emmy nominacije, a malo je poznato da je glumica nedavno okončala brak sa dugogodišnjom partnericom - pjevačicom grupe '4 non blondes' - Lindom Perry (56) s kojom ima sina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedavno je najavljeno da se snima četvrta sezona serije 'The Conners' - nastavka hit serije 'Roseanne' u kojoj će Sara igrati, sada odraslu, Darlene Conner. Iako joj na poslovnom planu sve cvijeta, na ljubavnom polju nema toliko sreće.

Glumica je 2010. priznala da je lezbijka. Upoznala je svoju bivšu partnericu, pjevačicu Lindu Perry 2011. godine i odmah su 'kliknule'.

'UBILI' GLAVNU GLUMICU Očito da mogu i bez Roseanne: 'Connersi' najavili novu sezonu

Nakon tri godine veze, Linda ju je zaprosila na romantičan način: izvlačila je iz ruksaka jednu po jednu majicu s natpisom, koje su na kraju stvorile rečenicu - 'Hoćeš li se udati za mene?'

Par se vjenčao 2014. i zajedno su odgajale Sarinu djecu iz prijašnje veze, a 2015. godine su dobile i zajedničkog sina kojeg je Sara rodila.

- Znala sam da Linda hoće dijete čim smo se vjenčale. Od samih početaka smo bile prava obitelj, no znala sam da Lindi to nije bilo dovoljno - priznala je Sara.

ŽIVOTNE PROMJENE Roseanne Barr: Selim u Izrael, ponosim se što sam Židovka...

Njihova ljubav nije dugo potrajala: Sara je zatražila rastavu braka 2019. i od tada su u prijateljskim odnosima zbog djece.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Za_zivot_bez_brnjice 02.05.2021.

    Propaganda

  • DaBar_3 02.05.2021.

    Kako ima sina sa ženom? Kako je to moguće?

  • Nisamfrajer 02.05.2021.

    Ta mala je bila najantipatičnija u seriji uz roseanne. 🤔Ma svi su bili antipatični

Komentiraj...
Vidi sve komentare