Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Roseanne Barr: Selim u Izrael, ponosim se što sam Židovka...

Ostajem neutralna. To ću učiniti i mičem se dalje od serije. Ne želim loše nikome, ali ni dobro neprijateljima. Ne mogu i to je što trebam učiniti, rekla je Roseanne o bivšoj seriji

Foto: Instagram
3 komentara

Glumicu i komičarku Roseanne Barr (65) otpustili su sa seta serije 'Roseanne' nakon što je bivšu savjetnicu nekadašnjeg američkog predsjednika Baracka Obame (56) nazvala 'majmunom'. Televizijska kuća ABC je nastavila snimanje pod novim imenom 'The Conners', a Barr je najavila da se seli u Izrael. 

Foto: Twitter

- Imam priliku otići u Izrael na nekoliko mjeseci i učiti tamo s mojim omiljenim učiteljima. To ću vjerojatno učiti i preseliti se - rekla je komičarka u internetskoj emisiji rabina Shumleyja Boteacha (51). Roseanne je dodala kako joj je velika radost i privilegija biti Židovka. Istaknula je kako ne namjerava blagosloviti ili prokleti epizode serije bez nje. 

 

Missing Hawaii #lovemygrandkids #familyfirst #aloha

A post shared by Roseanne Barr (@officialroseannebarr) on

- Ostajem neutralna. To ću učiniti i mičem se dalje od serije. Ne želim loše nikome, ali ni dobro neprijateljima. Ne mogu i to je što trebam učiniti - ispričala je komičarka. Tvrdi kako snima ploču u Nashvilleu i da radi na na stvaranju novog sitcoma.

Foto: Harry Uzoka/Instagram

Roseanne je okrivila depresiju i mentalne probleme sa zdravljem za svoje kontroverzno ponašanje te je istaknula kako ne voli Hollywood. Dodala je da ju je ubojstvo njenog televizijskog alter ega shrvalo. 

- To je bila smrt za mene. Smrt lika kojeg sam stvorila - rekla je. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

VIDI OVO: 10 slučajeva u kojima je Meghan Markle kopirala stil princeze Diane.

VIDI OVO! KVIZ: Jesi li Severina ili Jelena Rozga?

Naši partneri pišu
Message