To je to što me zanima!

Glumica je neprepoznatljiva: Sharon nije briga za šminku

Nemam problema s tim da hodam okolo bez šminke, rekla je nekadašnja seks bomba iz 'Sirovih strasti. Glumica promovira dramu 'Running Wild
Vidi originalni članak

Glumica Sharon Stone (59) početkom ožujka proslavila je rođendan i rekla kako voli svaku boru na svom licu. Nakon što je objavila fotografiju na kojoj se odmara sa svojim francuskim buldogom Joeom, fanovi su glumici rekli da je neprepoznatljiva.

- Nemam problema s tim da hodam okolo bez šminke - rekla je nekadašnja seks bomba iz 'Sirovih strasti. Glumica promovira dramu 'Running Wild'. 

Prije nekoliko godina, legendarna ljepotica priznala je da je imala 'krizu' starenja jer nije htjela prihvatiti da joj se tijelo mijenja. Dodaje da je prestala pokušavati biti seksi kao u 'Sirovim strastima' jer to nema smisla.

- Rekla sam sama sebi da želim ostarjeti poput plesačice - želim biti u formi, truditi se da izgledam dobro, a budući da se volim istezati i plesati, to mi nije bio problem - rekla je glumica. Zdravo se hrani i prestala je piti alkohol i sad, kaže, uživa u starenju. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • struić 01.04.2017.

    Prezivjela moždani i ponovo ucila citat pisat hodat i govorit.... IQ162 tak nekaj.... cudo od zene

  • plik 27.03.2017.

    dobro, nije ko naša vrhovnica, ali super se drzi.. :)))

  • mily 25.03.2017.

    jako lijepa žena

Komentiraj...
Vidi sve komentare